Remington Uscator de par D5220, 2400 W, 2 viteze, turbo, difuzor volum, concentrator, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par D5220, 2400 W, 2 viteze, turbo, difuzor volum, concentrator, negru de la Remington

 

Cei 2400 W si caracteristicile inovative te ajuta sa-ti creezi coafura perfecta. Generatorul de ioni are cu 90% mai multi ioni*pentru un plus de stralucire si un efect antistatic, in timp ce functia turbo mareste fluxul de aer pentru o uscare mai rapida.

 

Acest uscator fantastic are in plus un motor cu o durata de viata de 2 ori mai mare si un cablu de 1,8 m. Cu 3 trepte de temperatura si 2 trepte de viteza, dar si un jet de aer rece pentru a fixa coafura dorita, acest uscator de par te va ajuta sa obtii rezultatul dorit de fiecare data.

Caracteristici

Zona corporala Par
Trepte de viteza 2
Trepte temperatura 3
Ionizare
Aer rece
Turbo
Dispozitiv de agatare
Grila detasabila
Accesorii incluse Difuzor
Concentrator
Material invelis Plastic
Putere 2400 W
Culoare Negru
Lungime cablu 1.8 m

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2400
    • Functie ionica
      Da
    • Difuzor pentru volum
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.