Uscator par Remington AC 5999

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
256,94 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 258,13 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 9.46 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ac5999

Garantie: 24 de luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator par Remington AC 5999 de la Remington

Fii gata pentru o finisare profesionala in fiecare zi!
Avand o putere de standard profesional, uscatorul de par PRO-Air AC de la Remington este tot ce ai nevoie pentru a avea o uscare profesionala, de salon, si la tine acasa.

Uscatorul de par PRO-Air este foarte usor, asa ca poti sa manevrezi peria intr-o mana iar in cealalta uscatorul, cu o indemanare profesionala. Vine impreuna cu o serie de accesorii care te ajuta sa iti creezi coafura dorita. Folosestedifuzorul pentru a adauga volum si pentru a defini parul ondulat sau concentratorul pentru parul drept. Concentratorul slim de 7 mm este ideal pentru parul neted si concentratorul normal usuca rapid portiunile dorite.

 

Conditionare ionica

AC5999 iti aduce performanta salonului de coafura, plus o conditionare ionica cu 90% mai multi ionipentru stralucire si efect antistatic.

Datorita sistemului avansat care trimite ionii naturali catre parul tau, acesta va fi mai stralucitor si considerabil mai moale. Ionii previn electrizarea si contribuie la sanatatea si regenerarea firului de par.

 

Motor de lunga durata

Motorul AC cu standard de salon are o putere de 2300 W, facand uscatorul de par PRO-Air mult mai durabil decat motorul DC obisnuit. Durabilitatea uscatorului face ca achizitia lui sa fie o investitie de succes pentru setul tau de ingrijire a parului, in acelasi timp fiind si avantajoasa pentru buzunarul tau.

Motorul este alimentat de curent alternativ si are o durata lunga de viata. Este cu 40% mai eficient decat un aparat standard Remington si motorul dureaza de 3 ori mai mult.

 

Invelis avansat de incorporeaza ceramica

Invelisul avansat din ceramica previne arderea parului si electrizarea lui, asigura o alunecare mai usoara si o incalzire uniforma, si ajuta la mentinerea hidratarii naturale a parului.

Caracteristici generale
 

Putere (W): 2300

Trepte viteze: 2

Nivele de temperatura: 3

Cablu alimentare (m): 3

Dispozitiv de agatare: Da

 
Accesorii si functii
 

Caracteristici speciale: Motor AC profesional, cu durata mare de viata: flux de aer mai puternic

Functie ionica: Da

Functie aer rece: Da

Concentrator de aer: Da

Difuzor pentru volum: Da

Altele:

Concentrator ingust de 7 mm
Grila detasabila pentru curatare usoara

 
Caracteristici tehnice
 

Culoare: Negru

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2300
    • Functie ionica
      Da
    • Difuzor pentru volum
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.