Remington Uscator de par PROtect D8700, 2100 W, 3 setari temperatura, 2 setari viteza

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par PROtect D8700, 2100 W, 3 setari temperatura, 2 setari viteza de la Remington

Uscator de par PROtect D8700, 2100 W, 3 setari temperatura, 2 setari viteza

Uscator de Par PROtect

Utilizand tehnologia inovativa ThermoCare, Uscatorul de Par PROtect de la Remington este ideal pentru utilizarea zilnica, oferind o uscare rapida cu o temperatura mai scazuta* - rezultate perfecte cu o protectie sporita si mai putine deteriorari cauzate de temperaturile inalte. Cu toate acestea, performantele si puterea nu sunt compromise.

In plus, Uscatorul de Par PROtect de la Remington are o grila din ceramica Ionizata care ofera cu 90% mai multi ioni si fixeaza umezeala in firele de par pentru o stralucire cu efect anti-static*.

Pentru a avea un control total in timpul uscarii, puteti alege dintre trei setari de temperatura si doua setari de viteza. Iar pentru a putea obtine mai multe tipuri de coafuri, selectati Concentratorul pentru un par drept si delicat, ori Difuzorul pentru bucle naturale definite.

*In comparatie cu un uscator de par standard Remington de 2400W

**In comparatie cu un motor DC standard Remington

Un Par cu Aspect Sanatos

Inelul Anvansat al Uscatorului de Par PROtect are un amestec inovativ format din Cheratina, Uleiuri de Argan si Macadamia, pentru a te ajuta sa o obtii un par extrem de stralucitor si cu un aspect sanatos. Acum iti poti crea coafuri de invidiat fara efect static.

Putere si Protectie Ascunse

Tehnologia ThermoCare usuca parul rapid, utilizand mai putina caldura*, astfel putand sa obtii rezultate impresionante fara sa te ingrijoreze degradarea parului. Acest uscator ingenios si puternic de 2100W ofera un curent de aer si o viteza identice cu cele ale unui uscator de 2400W dar cu mai putina caldura*.

Caracteristici

• Tehnologia ThermoCare usuca parul utilizand mai putina caldura*, oferind rezultate impresionante si un par mai putin deteriorat.

• Performante de 2400W de la un uscator de 2100W pentru rezultate rapide*

• Motor cu o durata de viata de 2 ori mai mare**

• Inel Avansat cu Cheratina si Uleiuri de Argan si Macadamia, pentru un par stralucitor cu aspect sanatos

• Jet de aer rece pentru fixarea cofurii

• Concentrator si Difuzor

• Greutate scazuta pentru o coafare usoara

• Grila spate detasabila usor de curatat

Caracteristici generale

Putere (W):

2100

Trepte viteze:

2

Nivele de temperatura:

3

Cablu alimentare (M):

1.8

Dispozitiv de agatare:

Da

 
Accesorii si functii

Functie ionica:

Da

Functie aer rece:

Da

Concentrator de aer:

Da

Difuzor pentru volum:

Da

 
Caracteristici tehnice

Culoare:

Albastru

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.