Remington Uscator de par Retro Pink Lady D4110OP, 2000 W, 3 setari temperatura, difuzor, roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de par Retro Pink Lady D4110OP, 2000 W, 3 setari temperatura, difuzor, roz de la Remington

Uscătorul de păr Retro în culoarea Pink Lady combină cool-ul retro cu tehnologia modernă. Fiind pe cât de arătos, pe atât de practic, luxul din trecut a fost unit cu tehnologia modernă pentru a crea un uscător de păr care este perfect pentru pasionații de modă și de frumos care vor să adauge un aparat minunat la colecția lor de obiecte vintage.

Cool-ul clasic se întâlnește cu puterea contemporană. În spatele impresionantei carcase cu linii retro se află un motor puternic de 2000 W cu două grile circulare care va lăsa de fiecare dată în urmă un păr mătăsos și cu efect anti-static. Având 3 setări de temperatură și 2 trepte de viteză, acesta îți permite să îți creezi propriul stil și propria coafură, având o funcție de aer rece care să o fixeze la sfârșit.

Obține onduleuri ca în anii 50 folosind o perie rotundă și atașând concentratorul la uscătorul de păr Retro pentru a aranja părul. O dată ce secțiunea de păr este uscată, folosește peria pentru a înfășura părul în jurul ei în direcția în care dorești să fie bucla. Îndepărtează cu ușurință peria, lăsând secțiunea de păr ondulată și fixeaz-o cu ajutorul fixativului tău preferat.

Creează-ți look-ul dorit
 
Nu numai că arată fantastic, dar funcțiile utile ale uscătorului de păr Retro Pink Lady se vor asigura că vei obține o uscare perfectă de fiecare dată. În plus, difuzorul inclus te poate ajuta sa îți scoți în evidență volumul natural și buclele, în timp ce concentratorul este ideal pentru un păr drept.
 
Caracteristici
 
Uscător de păr cu motor puternic de 2000 W
Grilă ceramică, oferind o căldură uniformă și o coafare rapidă
3 setări de temperatură / 2 setări de viteză
Jet de aer rece pentru fixarea coafurilor
Concentrator
Difuzor
Geantă retro pentru depozitare
Grile laterale detașabile și ușor de curățat
Agățătoare
Cablu de 1,8 metri
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2000
    • Difuzor pentru volum
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.