Uscator de par Rowenta Motion Dry CV5730F0, 2200 W, 2 viteze, 3 trepte de temperatura, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par Rowenta Motion Dry CV5730F0, 2200 W, 2 viteze, 3 trepte de temperatura, Alb de la Rowenta

Uscatorul de par Rowenta Motion Dry: Sesiuni de uscare ultra rapide

Uscatorul de par Rowenta Motion Dry ofera o uscare rapida pentru ca tu sa te poti bucura de rezultate perfecte, pline de stralucire, in fiecare zi. Generatorul de ioni ajuta la umezirea parului si reduce efectul de electrizare al acestuia pentru un look de invidiat. Motorul de 2200 W garanteaza rezultate rapide si vizibile intr-un timp scurt. Cele 6 trepte de viteza/temperatura ofera control absolut. Concentratorul garanteaza precizie maxima si o finisare perfecta a coafurii, in timp ce difuzorul adauga un plus de volum radacinilor si creeaza bucle stralucitoare. Bucura-te din plin de uscatorul de par Rowenta Motion Dry ce este usor de utilizat si ofera sesiuni de uscare rapide. De asemenea, Jetul de aer rece te va ajuta sa dai forma dorita coafurii tale pentru rezultate de lunga durata.
Efect ionic

Efect ionic puternic pentru un par stralucitor


Descopera beneficiile unui generator puternic de ioni ce reduce efectul de electrizare al patului, lasandu-l moale, usor de coafat si plin de stralucire.

Flux de aer de mare viteza pentru sesiuni de uscare rapide


Putere motorului de 2200 W asigura un flux de aer de mare viteza pentru rezultate rapide, facand astfel sesiunile de uscare usoare si rapide in fiecare zi.
Flux de aer de mare viteza
Setari adaptabile pentru control absolut

Setari adaptabile pentru control absolut


Bucura-te de control absolut in timpul sesiunilor de uscare datorita celor 3 trepte de temperatura si a celor 2 trepte de viteza.

Concentrator de mare precizie


Concentratorul ofera un flux de aer concentrat pentru ca tu sa poti obtine o coafura asa cum iti doresti.
Concentrator de mare precizie
Difuzor pentru volum

Difuzor pentru volum


Acesta este ideal pentru a crea bucle perfecte si pline de volum in timp ce-ti usuci parul si ii oferi un tratament mult meritat.

Jet de aer rece


Acesta te va ajuta sa dai forma dorita coafurii tale la sfarsitul sesiunii de uscare pentru rezultate de lunga durata.
Jet de aer rece
Cablu de alimentare de mari dimensiuni

Cablu de alimentare de mari dimensiuni


Uscatorul de par Rowenta dispune de un cablu de alimentare de 1.8 m pentru o libertate de miscare imbunatatita si sesiuni de uscare confortabile.

Usor de curatat si performante de lunga durata


Grila detasabila ofera o curatare usoara oferind performante de lunga durata si utilizare usoara.
Usor de curatat si performante de lunga durata
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.