Uscator de par Studio Dry Rowenta x Karl Lagerfeld CV581LF0, 2100W, Tehnologie Effiwatts, 6 trepte de viteza si temperatura, Tehnologie Thermo Control, generator de ioni, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de par Studio Dry Rowenta x Karl Lagerfeld CV581LF0, 2100W, Tehnologie Effiwatts, 6 trepte de viteza si temperatura, Tehnologie Thermo Control, generator de ioni, negru de la Rowenta

 

Uscare rapida

Uscatorul de par Rowenta Karl Lagerfeld Studio Dry ofera performante de top pentru sesiuni de uscare fara efort in fiecare zi. Tehnologia Effiwatts reduce consumul de energie electrica pentru eficienta sporita, in timp ce treptele ajustabile de viteza si temperatura iti ofera posibiliatea de a-ti personaliza coafura exact asa cum iti doresti. Descopera functiile inteligente proiectate special pentru a-ti oferi sesiuni usoare de infrumusetare in fiecare zi.

Uscator de par Rowenta Karl Lagerfeld Studio Dry: Rezultate perfecte in fiecare zi

Rowenta Karl Lagerfeld Studio Dry este uscatorul ce-ti va oferi performanta necesara pentru ca parul tau sa arate impecabil in fiecare zi. Tehnologia avansata Effiwatts reduce consumul de energie electrica pentru eficienta sporita. Functiile inteligente, precum cele 6 trepte de viteza si temperatura iti pun la dispozitie numeroase variante de a-ti coafa parul exact asa cum iti place. Functia Thermo Control iti protejeaza parul de caldura excesiva, iar concentratorul ofera un flux de aer precis pentru rezultate perfecte. Jetul de aer rece este ideal pentru a da forma dorita coafurii tale pentru o perioada indelungata.

Uscator de par ROWENTA Karl Largerfeld Studio Dry CV581FF0

  • Stralucire uimitoare: Uscator de par Rowenta Karl Lagerfeld Studio Dry Glow echipat cu generator de ioni ce reduce efectul de electrizare, lasand parul moale, matasos si usor de coafat.
  • Performanta impresionanta: Tehnologia Effiwatts reduce consumul de energie electrica Usor de utilizat: 6 trepte de viteza si temperatura pentru a-ti personaliza coafura exact cu iti place.
  • Protectie imbunatatita: Tehnologia Thermo Control iti protejeaza parul prin intermediul temperaturii optime.
  • Stilizare precisa: concentratorul ofera un flux de aer precis pentru a da forma dorita coafurii tale o perioada indelungata.
  • Rezultate de lunga durata: Jetul de aer rece este ideal pentru finisarea coafurii.
  • Confort: cablul de alimentare cu o lungime de 1.8 m permite o libertate de miscare sporita si confort in utilizare.

Uscare de inalta performanta

Tehnologia avansata Effiwatts reduce confumul de energie electrica pentru rezultate perfecte si eficienta maxima.

Usor de utilizat

Detine controlul asupra sesiunilor de uscare datorita celor 6 trepte de viteza si temperatura, usor de utilizat.

 

 

Uscare precisa

Uscatorul vine la pachet cu un concentrator ce ofera un flux de aer precis pentru rezultate perfecte si de lunga durata.

Par sanatos si protejat

Tehnologia Thermo Control iti protejeaza parul prin intermediul temperaturii optime pentru sesiuni de uscare perfecte in fiecare zi.

 

 

Rezultate de lunga durata

Jetul de aer rece iti va permite sa dai forma dorita coafurii tale pentru o perioada lunga de timp.

Curatare usoara

Uscatorul dispune de o grila detasabila ce permite o curatare usoara pentru performante de lunga durata.

 

 

Confortabil si usor de utilizat

Cablul de alimentare cu o lungime de 1.8 m ofera o libertatede miscare sporita si confort in utilizare datorita designului ergonomi.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip Clasic
Tip utilizare Uz casnic
Trepte de viteza 3
Set Nu
Trepte temperatura 3
Functii

Grilaj detasabil

Inel de agatare

Jet de aer rece

Functie ECO

Accesorii incluse Concentrator
Continut pachet 1 x Uscator de par
Putere 2100 W
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Lungime cablu 1.8 m
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2100

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.