Uscator de par ROWENTA Pro Expert CV8830F0, 2200W, tehnologie Ionic Booster, 3 setari de temperatura, jet de aer rece, difuzor, inel de agatare, negru&maro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
290,76 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 291,95 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 10.7 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CV8830F0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de par ROWENTA Pro Expert CV8830F0, 2200W, tehnologie Ionic Booster, 3 setari de temperatura, jet de aer rece, difuzor, inel de agatare, negru&maro de la Rowenta

 

Stilizare profesionala, de 2x mai rapida*

Cu tehnologii avansate pentru uscare rapida si profesionala, uscatorul de par Rowenta Pro Expert ofera sesiuni de stilizare ca la salon si par plin de stralucire. Motorul puternic AC de 2200 W ofera o uscare cu pana la 2x mai rapida*, in timp ce Tehnologia Ionic Booster iti va lasa parul moale si plin de stralucire. Uscatorul vine la pachet cu un set complet de accesorii pentru ca tu sa poti obtine cu usurinta diferite stiluri de coafuri ca la salon in confortul locuintei tale.

*test de perceptie vs uscator de par obisnuit, 30 voluntari, 1 luna, Franta 2021

 

 

Uscatorul de par Rowenta Pro Expert: Rezultate profesionale in fiecare zi

Obtine sesiuni rapide de uscare si rezultate perfecte in fiecare zi cu uscatorul Rowenta Pro Expert. Motorul AC puternic de 2200 W ofera un flux de aer precis, de pana la 126 km/h, pentru stilizare profesionala. Tehnologia Ionic Booster produce milioane de ioni negativi ce reduc efectul de electrizare al parului, lasandu-l moale si plin de stralucire, iar cele 2 accesorii incluse in pachet ofera o varietate de posibilitati de stilizare.

 

Uscare rapida si profesionala

Cu un motor puternic AC de 2200 W, ofera un flux de aer precis de pana la 126 km/h, pentru sesiuni de uscare cu pana la 2x mai rapide* si rezultate ca la salon.

Tehnologia Glow Booster

Generatorul de ioni produce milioane de ioni negativi ce reduc efectul de electrizare al parului, lasandu-l moale si plin de stralucire.

Coafuri de lunga durata

Jetul de aer rece este ideal pentru a finisa coafura la finalul sesiunii de uscare pentru rezultate de lunga durata.

Versatilitate

Uscatorul vine la pachet cu un set complet de accesorii: concentrator de 6 mm pentru par drept si un difuzor pentru si mai mult volum.

Setari multiple

Detine controlul asupra sesiunilor de uscare cu ajutorul celor 6 setari: 3 pentru temperatura si 2 pentru treapta de viteza, ideale pentru a ajusta fluxul de aer potrivit parului tau.

Curatare usoara

Desigul inteligent cu grila detasabila permite o curatare rapida si usoara pentru o durata de viata prelungita a uscatorului.

Motor AC performant

Performante fara compromisuri la standarde inalte de calitate: motorul nostru AC rezista cu pana la de 2x mai mult fata de motorul standard DC, pentru o fiabilitate sporita pe care te poti baza zi de zi.

Utilizare usoara si confortabila

Cablul de alimentare de 1.8 m ofera o manevrabilitate sporita, in timp ce designul ergonomic garanteaza o priza confortabila pentru sesiuni de stilizare usoare.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip Clasic
Tip utilizare Uz casnic
Trepte de viteza 3
Set Nu
Trepte temperatura 3
Functii

Compact

Grilaj detasabil

Inel de agatare

Generator de ioni

Jet de aer rece

Accesorii incluse Difuzor Concentrator
Continut pachet

1 x Uscator de par

1 x Concentrator

1 x Difuzor

Putere 2200 W
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Culoare Negru/Maro

DIMENSIUNI

Lungime cablu 1.8 m
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2200
    • Difuzor pentru volum
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.