Uscator de rufe Daewoo DDR-VC8B, Condensare, 8 kg, 15 programe, Clasa B, Anti-crease, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de rufe Daewoo DDR-VC8B, Condensare, 8 kg, 15 programe, Clasa B, Anti-crease, Alb de la Daewoo

Confortul tau conteaza! In ultimii ani, am investit tot mai mult in tehnologie si inovatie pentru a obtine produse inteligente care sa sporeasca confortul in orice locuinta. Daca vrei sa te bucuri cat mai mult de timpul tau, simplifica-ti ziua si alege uscatoarele de rufe Daewoo. Electrocasnicele inteligente reprezinta calea catre o viata confortabila, de aceea cu noua gama de uscatoare de rufe Daewoo, usca usor si inteligent orice tip de articol de imbracaminte.

   



Anti-crease

Protejeaza-ti hainele minimizand formarea cutelor! Pe langa faptul că iti vei usura munca, programul antisifonare reduce formarea cutelor, astfel incat hainele tale sa fie mult mai usor de calcat.
 

   


Baby care

Acest program usuca haine delicate pentru sugari la o temperatura mica pentru a le face gata de purtat. Cei mici vor fi incantati de confortul pe care il vor simti purtand haine mereu curate.
 

   
 
 

Program Expres 29` - Shirts 12'

Programul de uscare Expres 29` este foarte util atunci cand hainele tale preferate necesita spalate, iar tu iti doresti sa le porti imediat. Cu ajutorul acestei functii, vei putea sa te bucuri de ele in cel mai scurt timp. In plus, cu programul Shirts 12` poti avea 2 camasi pregatite de calcat in doar 12 `.
 

   
 

Child lock

Aceasta optiune de blocare pentru copii este utila pentru a evita modificarea fluxului programului atunci când tastele sunt apasate in timpul programului. Pentru a activa functia de blocare pentru copii, apasati si mentineti apasate simultan tastele „Delicat” ai „Anti-sifonare” timp de 3 secunde.
 



 

Capacitate

Nu lasati ca uscatul rufelor sa mai fie o corvoada! Puteti incarca acum uscatorul cu o capacitate generoasa de rufe de 8 kg, ceea ce inseamna ca veti avea hainele curate si uscate in cel mai scurt timp.

 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.