Uscator rufe Leifheit Tower 200 Deluxe

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator rufe Leifheit Tower 200 Deluxe de la Leifheit

Oferă o cantitate enormă de spațiu de uscare pe amprenta cea mai mică și cu toate accesoriile incluse.
Cu o amprentă de numai 66 x 61 cm, uscătorul Leifheit Tower 200 Deluxe se potrivește în fiecare cabină de duș și pe cel mai îngust balcon. Se pot usca rufe din  spălarea a două  mașini de spălat, cu cele trei nivele de uscare si lungime insumata de  20 de metri.
Leifheit Tower 200 Deluxe echipat cu accesoriile complete pentru uscare. Acestea includ două suporturi practice pentru piese mici, cum ar fi cârpe de curățat sau lenjerie mica.

De asemenea  sunt incluse cinci umerase rezistente la vânt care se fixează în bara de uscare printr-o crestătură specială și nu pot fi luate de vânt.

Pânza de uscare Leifheit Soft se întinde pe barele de spălare astfel încât articolele delicate  să poată fi uscate orizontal fără ca tijele de uscare să devină vizibile.

Suportul pentru carlige  pentru haine, care  pur și simplu se poate  atârnată peste barele de uscare  si oferă în orice moment acces rapid la cârligele pentru haine.
Uscătorul Tower 200 Deluxe este un uscător  ideal pentru familiile cu copii mici care doresc să folosească tot confortul  de la Leifheit.

Chiar și după utilizare Leifheit  Tower 200 Deluxe se face mic pliat plat, se potrivește fără efort între dulap și perete. Înălțimea este de 1,50 metri.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.