AEG Uscator de rufe T97689IH3, Pompa de caldura, 8 kg, Casa A+++, LCD touch, Motor inverter

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de rufe T97689IH3, Pompa de caldura, 8 kg, Casa A+++, LCD touch, Motor inverter de la AEG

8 kg, condensare cu pompa de cldur, A+++, panou inox cu LCD Touch , motor INVERTER, tambur ProtexPlus , hublou transparent, sistem OPTISENSE, sistem filtrare OkoFLOW, selector metalic, iluminare interioar, program super-rapid de uscare, programe speciale pentru ln i mtase, program de netezire, avertizare sonor, uscare temporizat, certificare Woolmark Blue, Extra Silent 62 dB, Auto-OFF, Dimensiuni I x L x A : 85 x 60 x 60/63 cm (baza/blat), Greutate B/N : 53.70/51.16 kg



ProTex Plus: cea mai atenta modalitate de a usca


Indiferent cat de mare este incarcatura si indiferent cat de delicate sunt hainele, uscatorul ProTex Plus, cu certificare Woolmark Blue(cunoscuta anterior sub denumirea de Woolmark Gold),trateza fiecare articol cu atentie maxima. Cu tamburul sau XXL Soft cu 3 suporti acesta asigura manevrarea atenta, in timp ce sistemul sau inteligent OptiSense regleaza ciclul in functie de greutatea si umiditatea incarcaturii, asigurandu-se ca hainele dumneavoastra nu sunt niciodata uscate excesiv.

   

Miscari inteligente ale tamburului pentru uscarea celor mai delicate tesaturi.


Acest uscator de rufe ingrijeste perfect toate hainele Dvs., inclusiv cele de lana si matase. Prin optimizarea vitezei de rotatie a tamburului cat si a temperaturii, se asigura un program de uscare adaptat fiecarui tip de tesatura.Pentru articolele din lana,procesul de uscare imita perfect uscarea traditionala eliminand riscul ca acestea sa intre la apa.

   
Uscare delicata si economica la temperature joase.


Cu ajutorul acestui uscator, puteti usca cele mai delicate tesaturi intr-un mod extrem de economic multumita tehnologiei OKO A+++ cu pompa de caldura care utilizeaza temperature joase de uscare ce asigura cel mai delicat tratament rufelor simultan cu un un consum minim de energie.

   

Adapteza cu mare precizie timpul de uscare si consumul de energie.


Acest uscator este dotat cu sistemul Optisense cu senzori de umiditate care adapteaza timpul de uscare si consumul de energie la greutatea fiecarei incarcaturi de rufe. Se asigura astfel eficienta optima a duratei ciclului si a consumului de energie iar in plus previne supra-uscarea hainelor Dvs.

   

Un consum constant scazut de energie si numai un singur filtru de curatat.


Sistemul de filtrare foarte eficient OKOFlow de la acest uscator capteaza chiar si cele mai mici scame. Trebuie doar sa curatati filtrul dublu strat din usa dupa fiecare ciclu de uscare pentru a mentine un flux puternic de aer si un consum redus de energie. Nu este doar mai eficient, ci permite uscatorului sa functioneze ca atunci cand era nou, ciclu dupa ciclu.

   

Cel mai rapid si silentios mod de a va usca hainele.


Indiferent de ceea ce faceti, puteti pune in functiune in acelasi timp acest uscator de rufe, fara sa va deranjeze. Ciclul de uscare a fost conceput special pentru a reduce zgomotul produs, iar carcasa a fost izolata pentru a intrerupe transmiterea zgomotelor din interior. Impreuna cu un motor invertor foarte silentios, aceste functii asigura un minim absolut de zgomot – un nivel record de doar 62 dB cand este selectat ciclul Foarte silentios.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Uscatoare de rufe
Tip incarcare Frontal
Tip afisaj Touch LCD
Viteza de centrifugare (rpm) 1400
Capacitate de incarcare (kg) 8 kg
Clasa de eficienta energetica A+++
Consum in program standard (kwh) 1.51

PROGRAME

Numar programe 16
Programe

Woolhand Wash Safe

Programe bumbac: Gata de pus in dulap, Gata de pus in dulap, Extra uscare, Gata de calcat

Program lenjerie Da
Program bumbac Da
Program Jeans Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program usor de calcat Da
Program centrifugare delicata Da
Program centrifugare intensiva Da
Program matase/perdele Da
Program delicate Da
Program Mix Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Selector centrifugare Da
Semnalizare acustica terminare program Da
Informatii display Da
Programare intarziata: Da, 30 min - 2 ore
Altele Indicator pentru stadiul ciclului de uscare, Actiunea inversa de rotire

DETALII TEHNICE

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 62
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 60
Culoare Alb
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Clasa de eficienta energetica
    • Numar de programe
      16
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.