Uscator de rufe Aeg T8DBC49S, 9 kg, pompa de caldura, inverter, clasa A++, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de rufe Aeg T8DBC49S, 9 kg, pompa de caldura, inverter, clasa A++, alb de la AEG

PROTECTORUL PULOVERELOR DIN LÂNĂ.

Acum puteţi usca absolut tot ce spălaţi. Începând cu cel mai moale pulover din lână şi terminând cu o cămaşă business de zi cu zi sau o canadiană de schi. Uscătoarele cu sistemul AbsoluteCare® dispun de programe personalizate pentru controlul precis al mişcării şi temperaturii ciclului de uscare. Prevenirea micşorării*. Păstrarea formei. Refacerea impermeabilităţii. Redefinirea centrifugării pentru fiecare tip de ţesătură din garderobă. * Comparabil cu uscarea în plan orizontal a lânii

PROTECŢIE DEDICATĂ HAINELOR DVS.

Programele sistemului nostru unic AbsoluteCare® controlează precis mişcarea şi temperatura tamburului uscătorului. Articolele din lână sunt menţinute întinse pe tambur similar ca la uscarea pe o suprafaţă plană. Articolele de îmbrăcăminte pentru exterior primesc exact atâta căldură cât este necesar pentru a restabili pe deplin funcţionalitatea impermeabilităţii membranei. Fiecare ţesătură are parte de mişcarea și temperatura adecvată pentru a se usca complet în timp ce se păstrează calitatea, aspectul şi senzaţia la atingere.

 
TEMPERATURI SIGURE, REDUSE

Tehnologia AEG SensiDry extrage umezeala din ţesături la o temperatură redusă la jumătate faţă de cea a uscătoarelor convenţionale de rufe fără a extinde semnificativ durata uscării. Aceasta asigură faptul că ţesăturile nu sunt niciodată expuse la o căldură inutilă. Hainele dvs. îşi vor păstra texturile pe care le-au avut în ziua în care le-aţi cumpărat pentru mai mult timp. Iar temperatura redusă vă ajută şi să economisiţi energie.

VĂ ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE ÎN FIECARE ZI

Uscătoarele noastre dețin tehnologia ProSense care folosește senzori avansați de umiditate și temperatură pentru adaptarea duratei uscării și a consumului de energie la fiecare mărime a încărcăturii - indiferent dacă sunt doar rufele folosite într-o singură zi sau adunate în toată săptămâna. Aceasta tehnologie aduce economie de timp și de energie simultan cu protejarea cu delicatețe a hainelor preferate de zi cu zi.

 
FILTRU EFICIENT FĂRĂ NICI O GRIJĂ

Doar uscătoarele AEG deţin Sistemul de filtrare ÖKOFlow, un filtru extrem de eficient aflat la îndemână şi uşor de curăţat. Uscătoarele convenţionale au mai multe filtre. Dacă nu le curăţaţi pe toate, consumul de energie creşte. Cu doar un singur filtru, maşina AEG usucă fără efort orice încărcătură și îşi păstrează eficacitatea și eficienţa energetică.

CICLURI DE USCARE MAI SCURTE, ÎNGRIJIRE MAI BUNĂ

Datorită designului îmbunătățit al fluxului de aer, uscătoarele AEG usucă mai rapid și mai eficient decât uscătoarele convenționale cu pompă de căldură. Astfel, hainele dvs. sunt îngrijite mai bine, deși ciclurile de uscare sunt mai scurte.

 

Caracteristici

Capacitate uscare: 9.0 kg

Tehnologia cu pompă cu căldură aduce rezultate fără precedent din punctul de vedere al eficienţei energetice

Panou de comandă cu text înEngleza, Simboluri

Senzor de uscare: uscătorul simte atunci când hainele sunt uscate până la nivelul specificat

Programe suplimentare pentru selectarea timpului de lucru

Consum energie (bumbac, uscare pt. dulap): doar 1.88 (2.21) kWh după centrifugare 1400 (1000) rpm

Acţiunea inversă de rotire permite întinderea rufelor şi previne încâlcelile şi cutele.

Tip afişaj: Afisaj LCD mare

Opţiune start întârziat

Indicator status uscare pentru: +

Indicaţii pentru: +

Poziţie şi capacitate rezervor:Panou stanga, 5.28 l

Picioruşe: 4 picioruse ajustabile

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Clasa de eficienta energetica
      A++

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.