Uscator de rufe Beko DF7439SX, Pompa de caldura, 7 kg, Clasa A++, 16 Programe, Hygienic dry, OptiSense, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de rufe Beko DF7439SX, Pompa de caldura, 7 kg, Clasa A++, 16 Programe, Hygienic dry, OptiSense, Alb de la Beko

ECOGENTLE - HEAT PUMP

Tehnologia uscatoarelor de rufe Beko prevazute cu pompa de caldura te ajuta sa economisesti energie. Eco Gentle Heat Pump permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperature redusa, astfel te vei bucura de culorile vii ale hainelor tale mai mult timp. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale.

SLIMDRYER

Mai ingust ca dimensiune, aceeasi capacitate de incarcare!

Cu Beko SlimDryer, acum poti usca 7 kg de imbracaminte intr-un uscator mai ingust. Aceeasi capacitate de incarcare intr-un spatiu redus. Pentru amplasarea uscatorului de rufe slim ai nevoie de un spatiu cu 23%* mai mic in comparatie cu uscatoarele standard, facandu-l perfect pentru casa ta. Beko iti ofera mai mult spatiu in casa ta!

*calcularea spatiului redus tine cont de adancimea cabinetului uscatorului slim de 46 cm** si adancimea unui uscator standard de 60 cm.

**46 cm reprezinta adancimea cabinetului uscatorului. Dimensiunile nete ale uscatorului slim sunt 84,6x59,7x52,9

OPTISENSE®

Tehnologia optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al hainelor tale. Uscatorul de rufe se va opri automat in momentul in care nivelul de uscare al hainelor este cel dorit. In plus, senzorul special pentru detectarea scaderilor de tensiune protejeaza si prelungeste durata de viata a uscatorului de rufe.

HYGIENIC DRYNG

Iti doresti o igenizare suplimentare a hainelor tale? Programul Hygienic dry este recomandat pentru uscarea hainelor pentru copii, a lenjeriei de corp sau a prosoapelor care sunt actiunea caldurii vor fi igienizate imediat dupa spalare.

TIME PROGRAM

Alege timpul de uscare dorit pentru rufele tale. Poti selecta durata programului intre 10 si 160 de minute, pentru a atinge la temperaturi scazute nivelul de uscare dorit. In cadrul acestui program, uscatorul de rufe va functiona durata selectata indiferent de nivelul de uscare al rufelor.

AUTO ANTICREASE

Functia Auto Anti-Sifonare se activeaza automat daca rufele nu sunt scoase din uscator dupa terminarea programului. Actiunea blanda a tamburului previne sifonarea si incurcarea hainelor.

JEANS

Uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase, care sunt mai dificil de uscat prin programele obisnuite, in special de-a lungul tivurilor, unde grosimea panzei este mult mai mare. Programul Jeans este ideal pentru uscarea blugilor si a hainelor de tip polar.

DAILY

Programul Daily permite uscarea rufelor sintetice, a celor din bumbac sau o echipamentelor de sport cu utilizare zilnica.

OUTDOOR/SPORTS

Conceput pentru pasionatii de sport si activitati in aer liber, programul este recomandat pentru articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac, inclusiv a produselor din Goretex.

DAILY EXPRESS

Programul asigura uscarea rapida a 2 camasi intr-un timp scurt, gata pentru calcare.

MIX

Esti prea ocupat sa sortezi hainele in functie de tesaturi? Programul Mix permite uscarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al uscatorului de rufe.

GENTLE CARE

Poti usca acum chiar si rufele delicate sau pe cele care necesita spalare manuala, cum ar fi bluze de matase, lenjerie subtire. Alege programul GentleCare si rufele tale vor fi uscate la o temperature scazuta.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Uscator cu pompa de caldura
Tip incastrare Standard
Tip incarcare Frontala
Tip panou de comanda Digital
Numar programe 16
Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta la condensare Clasa B
Culoare Alb
Adancime 52.9 cm
Latime 59.7 cm
Inaltime 84.6 cm
Greutate 39.5 Kg

SPECIFICATII TEHNICE

Tip alimentare Electricitate
Capacitate de incarcare 7 Kg
Nivel zgomot 65 dB
Tip deschidere hublou Dreapta

PROGRAME & FUNCTII

Functii Amanare pornire Child Lock Drum Lightning Buzzer Ajustare nivel de uscare Afisare timp uscare ramas Box in Box Shape
Programe uscare Bumbac Jeans Mix Prosoape Bumbac Eco Daily Daily Express Gentle Care Shirts Outdoor/Sports Time Program Hygienic Drying Hygienic Refresh Down Wear
Tehnologii OptiSense Eco Gentle - Heat Pump
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Numar de programe
      15
    • Culoare
      Alb

Opiniile clientilor despre Uscator de rufe Beko DF7439SX, Pompa de caldura, 7 kg, Clasa A++, 16 Programe, Hygienic dry, OptiSense, Alb

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Radu B (Tulcea) - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Uscator de rufe Beko DF7439SX, Pompa de caldura, 7 kg, Clasa A++, 16 Programe, Hygienic dry, OptiSense, Alb

Totul este ok. nu face galagie programe usor de accesat

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.