Uscator de rufe Beko B5T89243W, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, RecycledDry, Motor ProSmart Inverter, OptiSense, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de rufe Beko B5T89243W, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, RecycledDry, Motor ProSmart Inverter, OptiSense, Alb de la Beko

 

RecycledDry™

Tot ce facem are un impact asupra planetei, mai mare decat ne imaginam: de la alegerea alimentelor, automobilului sau a uscatorului de rufe. Uscatoarele de rufe de la Beko RecycledDry™ utilizeaza 2420 tone* de plastic reciclat pentru fabricarea componentelor din plastic, mentinand aceeasi durabilitate si performanta, in timp ce planeta devine mai curata. Pentru un trai sanatos pe o planeta sanatoasa. *Per total au fost folosite de Arcelik A.S. 2420 tone de plastic reciclat, in productia de uscatoare din 2019 & 2020

 

IronFinish

Cu IronFinish, ai hainele gata de purtat! Calcatul rufelor in fiecare zi poate fi obositor. Uscatoarele cu IronFinish de la Beko au grija de probleme in locul tau, ajutandu-te sa ai hainele complet uscate si gata de purtat. Functioneaza la fel ca un fier de calcat, infuzand apa si abur in rufele tale, la temperatura ideala si pentru durata potrivita. In acest fel, tesaturile vor iesi netede si gata de purtat, ca si cand le-ai fi calcat. Lasa-ti uscatorul de rufe sa faca treaba pentru tine, astfel incat tu sa te poti ocupa de ceea ce conteaza cu adevarat!

Motor ProSmart ™ Inverter

Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon.

 

Optisense ®

Tehnologia optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al hainelor tale. Uscatorul de rufe se va opri automat in momentul in care nivelul de uscare al hainelor este cel dorit. In plus, senzorul special pentru detectarea scaderilor de tensiune protejeaza si prelungeste durata de viata a uscatorului de rufe.

 

Eco Gentle™ - Heat Pump

Tehnologia uscatoarelor de rufe Beko prevazute cu pompa de caldura te ajuta sa economisesti energie. Eco Gentle Heat Pump permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa, astfel te vei bucura de culorile vii ale hainelor tale mai mult timp. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale.

Hygienic Drying

Iti doresti o igenizare suplimentare a hainelor tale? Programul Hygienic Drying este recomandat pentru uscarea hainelor pentru copii, a lenjeriei de corp sau a prosoapelor care sub actiunea caldurii vor fi igienizate imediat dupa spalare.

Ready to Wear

Acest program are rolul de a reduce cutele de pe camasi si tricouri prin utilizarea unei functii cu abur prin tehnologia IronFinish. Acest program elimina necesitatea calcarii camasilor dupa uscarea acestora. Programul poate fi utilizat pentru 1, 3 sau 6 articole, iar in functie de tipul de tesatura si grosimea acesteia, procentul de reducere a cutelor poate varia. *Rezultate obtinute din teste independente realizate pentru camasi casual din 100% bumbac, 100% poliester, 100% vascoza si 56% bumbac -44% poliester, adaugate in programul cu IronFinish.

Steam

Nu toate hainele trebuie spalate dupa purtare, unele pot fi doar improspatate. Pentru hainele uscate care necesita doar o improspatare, alege programul Steam si astfel cu ajutorul aburului indepartezi mirosurile nedorite.

Hygienic Refresh

Puteti utiliza acest program pentru hainele uscate si pentru rufele pe care doriti sa le igienizati fara sa le spalati. Permite igienizarea eficienta a materialelor textile uscate cu ajutorul aerului cald.

 

Aquawave ®

Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare uscare.

 

 

Afisare timp uscare ramas

Permite estimarea corecta a timpului de uscare pentru a evita modificarea programului tau zilnic.

 

Downloaded Program

Acum poti alege prin Downloaded program si aplicatia Homewhiz, unul dintre cele 5 programe suplimentare ale uscatorului tau de rufe. Cele 5 programe prestabilite sunt: Night, Sport, Lingerie, Refresh, Towel. Astfel, poti usca in liniste daca alegi programul de Night sau doar sa improspatezi rufele cu programul Refresh. Mai multe programe, mai multa atentie rufelor tale.

Auto Anticrease

Functia Auto Anti-Sifonare se activeaza automat daca rufele nu sunt scoase din uscator dupa terminarea programului. Actiunea blanda a tamburului dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si leaseaza fara a le sifona.

Time program

Alege timpul de uscare dorit pentru rufele tale. Poti selecta durata programului intre 10 si 160 de minute, pentru a atinge la temperaturi scazute nivelul de uscare dorit. In cadrul acestui program, uscatorul de rufe va functiona pe durata selectata indiferent de nivelul de uscare al rufelor.

Mix/Daily

Esti prea preocupat sa sortezi hainele in functie de tesaturi? Programul Mixt permite uscarea rufelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu de uscare, dar poate fi utilizat si pentru uscarea echipamentelor de sport cu utilizare zilnica.

 

Jeans

Uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase, care sunt mai dificil de uscat prin programele obisnuite, in special de-a lungul tivurilor, unde grosimea panzei este mult mai mare. Programul Jeans este ideal pentru uscarea blugilor si a hainelor de tip polar.

 

Wool Protect

Acest program asigura o actiune de uscare blanda si in deplina siguranta a articolelor din lana.

 

Daily Express

Programul asigura uscarea rapida a 2 camasi intr-un timp scurt, gata pentru calcare.

 

Bumbac Eco

Programul este dedicat uscarii rufelor din bumbac care rezista la temperaturi inalte, dar intr-un mod economic. Alege nivelul de uscare dorit in functie de grosimea tesaturii.

 

Bumbac

Programul este dedicat uscarii rufelor din bumbac care rezista la temperaturi inalte. Alege nivelul de uscare dorit in functie de grosimea tesaturii.

 

Sintetice

Programul este dedicat uscarii rufelor din material sintetic si poti selecta nivelul de uscare dorit in functie de grosimea tesaturii.

 

 

Child Lock

Functia se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al uscatorului de rufe. Functia Child Lock face imposibila accesarea butoanelor uscatorului.

 



Caracteristici generale

Tip Uscator cu pompa de caldura
Clasa eficienta energetica A+++
Clasa eficienta condensare A
Capacitate uscare (kg) 9
Afisaj / Panou comanda Digital
Numar programe uscare 14
Programe Jeans, Mix/Daily, Wool Protect, Daily express, Time program, Bumbac, Sintetice, Bumbac Eco Dry, Hygienic Drying, Hygienic Refresh, Duvet / Downwear, Ready to Wear, Steam, Downloaded Program
Functii / Optiuni Ajustare nivel de uscare, Drum Light, Auto Anticrease, Child Lock, Buzzer, Afisare timp uscare ramas, Amanare pornire, Box in Box Shape, IronFinish, RecycledDry, HomeWhiz prin Wi-Fi, Eco GentleTM - Heat Pump, Motor ProSmart™ Inverter, Optisense, Aquawave

Caracteristici tehnice

Consum energetic la uscare anual (kWh) 194
Unghi de deschidere hublou (grade) 155
Nivel de zgomot (dB) 63
 

Altele

Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 59.8 x 65 x 84.6
Greutate (Kg) 46.5
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Clasa de eficienta energetica
    • Numar de programe
      14
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.