Beko Uscator de rufe B3T60230, Pompa de caldura, 10kg, 15 programe, Clasa A++, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de rufe B3T60230, Pompa de caldura, 10kg, 15 programe, Clasa A++, Alb de la Beko

SteamCure™

Bucura-te de senzatia hainelor improspatate! Cand porti hainele o singura data, desi nu sunt murdare, ele pot avea un miros sau chiar se pot sifona. Nu are sens sa le speli din nou la un program complet, insa un spalat rapid poate fi solutia ideala pentru reimprospatarea hainelor tale. Uscatoarele cu SteamCure indeparteaza mirosurile si cutele nedorite, fara a fi nevoie de o spalare cu program complet. Aburul reimprospateaza rufele, astfel incat tu sa te bucuri de haine curate si proaspete!

RecycledDry™

Tot ce facem are un impact asupra planetei, mai mare decat ne imaginam: de la alegerea alimentelor, automobilului sau a uscatorului de rufe. Uscatoarele de rufe de la Beko RecycledDry™ utilizeaza 2420 tone* de plastic reciclat pentru fabricarea componentelor din plastic, mentinand aceeasi durabilitate si performanta, in timp ce planeta devine mai curata. Pentru un trai sanatos pe o planeta sanatoasa. *Per total au fost folosite de Arcelik A.S. 2420 tone de plastic reciclat, in productia de uscatoare din 2019 & 2020

Time Program / SteamCure

Hainele purtate zilnic si nepatate pot fi improspatate datorita aburului, care indeparteaza mirosurile neplacute si ajuta in acelasi timp la reducerea cutelor. Pentru utilizarea programului Time Program / Steam Cure se adauga apa in rezervorul din interiorul tamburului uscatorului de rufe si se selecteaza timpul dorit. Se recomandă utilizarea programului pentru maxim 6 articole de îmbrăcăminte uscata, timp de 50 minute pentru eliminarea eficientă a mirosurilor.

Eco Gentle™ - Heat Pump

Tehnologia uscatoarelor de rufe Beko prevazute cu pompa de caldura te ajuta sa economisesti energie. Eco Gentle Heat Pump permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa, astfel te vei bucura de culorile vii ale hainelor tale mai mult timp. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale.

EcoGenlte_Pump_2_IMG.jpg (820×820)

Optisense ®

Tehnologia optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al hainelor tale. Uscatorul de rufe se va opri automat in momentul in care nivelul de uscare al hainelor este cel dorit. In plus, senzorul special pentru detectarea scaderilor de tensiune protejeaza si prelungeste durata de viata a uscatorului de rufe.

Hygienic Drying

Iti doresti o igenizare suplimentare a hainelor tale? Programul Hygienic Drying este recomandat pentru uscarea hainelor pentru copii, a lenjeriei de corp sau a prosoapelor care sub actiunea caldurii vor fi igienizate imediat dupa spalare.

Hygienic Refresh

Puteti utiliza acest program pentru hainele uscate si pentru rufele pe care doriti sa le igienizati fara sa le spalati. Permite igienizarea eficienta a materialelor textile uscate cu ajutorul aerului cald.

GentleCare

Poti usca acum chiar si rufele delicate sau pe cele care necesita spalare manuala, cum ar fi bluze de matase, lenjerie subtire. Alege programul GentleCare si rufele tale vor fi uscate la o temperatura scazuta.

Afisare timp uscare ramas

Permite estimarea corecta a timpului de uscare pentru a evita modificarea programului tau zilnic.

Aquawave ®

Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare uscare.

Daily Express

Programul asigura uscarea rapida a 2 camasi intr-un timp scurt, gata pentru calcare.

Towels

Acest porgram este special conceput pentru uscarea prosoapelor de maini, de baie sau bucatarie.

Auto Anticrease

Functia Auto Anti-Sifonare se activeaza automat daca rufele nu sunt scoase din uscator dupa terminarea programului. Actiunea blanda a tamburului dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si leaseaza fara a le sifona.

Daily

Programul Daily permite uscarea rufelor sintetice, a celor din bumbac sau o echipamentelor de sport cu utilizare zilnica.

TEHNOLOGII


SteamCure DA
RecycledDry DA
Eco GentleTM - Heat Pump DA
Optisense® DA
Aquawave® DA
Hygiene Shield -

PROGRAME


Jeans DA
Shirts DA
Outdoor/Sports DA
Mix DA
Daily DA
Daily express DA
Gentle Care DA
Cottons Eco Dry DA
Cottons DA
Synthetics DA
Hygienic Drying DA
Hygienic Refresh DA
Duvet / Downwear DA
Towels DA
Time Program/Steam Cure DA


FUNCTII AUXILIARE


Ajustare nivel de uscare DA
Drum Light DA

PERFORMANTA & INFORMATII TEHNICE

Clasa energetica A++
Eficienta condensare B
Consum Energie (kWh/an) 282
Nivel zgomot(dB) 64
Dimensiune neta(lxLxA,cm) 84,6x59,8x60,5
Greutate neta (kg) 41
Capacitate incarcare(kg) 10


FUNCTII SPECIALE


Auto Anti sifonare DA
Child Lock DA
Buzzer DA
Afisare timp uscare ramas DA
Amanare pornire DA
Lumina interioara DA
Box in Box Shape DA


DESIGN


Culoare produs White
Culoare inel programator Chrome
Culoare usa Piano Black
Culoare programator Piano Black
Usa reversibila DA
Unghi deschidere 155
Display Digital

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      10
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Numar de programe
      15

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.