Uscator de rufe cu condensare Beko DPY8506GXB1, 8 kg, Clasa A+++, 16 Programe, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de rufe cu condensare Beko DPY8506GXB1, 8 kg, Clasa A+++, 16 Programe, Alb de la Beko

Smart Dry - Heat Pump

Tehnologia uscatoarelor de rufe Beko prevazute cu pompa de caldura te ajuta sa economisesti energie. Smart Dry permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale.

Baby Protect

Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei. Acest program dedicat permite uscarea rufelor bebelusului in conditii optime, cu un plus de grija pentru persoanele cu pielea sensibila.

Jeans

Uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase, care sunt mai dificil de uscat prin programele obisnuite, in special de-a lungul tivurilor, unde grosimea panzei este mult mai mare. Programul Jeans este ideal pentru uscarea blugilor si a hainelor de tip polar.

Auto Off

Uscatorul de rufe se inchide automat la sfarsitul etapei de uscare in cazul in care nu exista nici o alta selectie in urmatoarele 10 minute de la finalizarea programului. Astfel, va puteti bucura de timpul liber fara sa va faceti griji cu privire la uscator.

Optisense

Tehnologia optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al hainelor tale. Uscatorul de rufe se va opri automat in momentul in care nivelul de uscare al hainelor este cel dorit. In plus, senzorul special pentru detectarea scaderilor de tensiune protejeaza si prelungeste durata de viata a uscatorului de rufe.

Motor ProSmart Inverter

Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: 10 ani garantie, eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon.

TEHNOLOGII INGENIOASE

Smart Dry - Heat Pump DA
Motor ProSmart Inverter DA
Optisense DA
Aquawave DA
Auto Off DA

GRIJA PENTRU TESATURI

Woolmark Apparel Care DA

NUMAR PROGRAME 16

Baby Protect DA
Jeans DA
Shirts '30 DA
Mix DA
Wool Protect DA
Nocturn DA
Xpress DA
Daily DA
Refresh DA
Delicates DA
Programe cu temporizare DA

PROGRAME STANDARD

Calcare usoara(bumbac) DA
Gata de impaturit(bumbac) DA
Extra uscare(bumbac) DA
Calcare usoara(material sintetic) DA
Gata de impaturit(material sintetic) DA

FUNCTII AUXILIARE

Ajustare nivel de uscare DA

PERFORMANTA & INFORMATII TEHNICE

Clasa energetica A+++
Eficienta condensare A
Consum Energie (kWh/an) 176
Nivel zgomot(dB) 65
Dimensiune neta(lxLxA,cm) 84.6x59.5x60.9
Greutate neta (kg) 52.5
Capacitate incarcare(kg) 8

FUNCTII SPECIALE

Auto Anti sifonare DA
Child Lock DA
Buzzer DA
Afisare timp uscare ramas DA
Amanare pornire DA
Lumina interioara DA
S Shape DA

DESIGN

Culoare produs Alb
Culoare usa, rama interioara Negru
Culoare inel hublou Cromat
Usa reversibila DA
Unghi deschidere 178
Display LCD
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Clasa de eficienta energetica
    • Numar de programe
      16
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.