Uscator de rufe Candy CS C10DG-S, 10 kg, condensare, 15 programe + 30 smart, NFC, clasa B, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de rufe Candy CS C10DG-S, 10 kg, condensare, 15 programe + 30 smart, NFC, clasa B, alb de la Candy

CONDENSATOR INTELIGENT ȘI VENTILAT

Echipamentele inteligente din casa va ajuta sa aveti o viata mai confortabila. Candy crede în importanța de a vă bucura de viața dumneavoastra, de aceea noua gamă de uscătoare este creeata pentru a usca hainele ușor și inteligent ca să puteți avea mai mult timp pentru dumneavoastra și pentru ceea ce vă place cel mai mult. Lasati Candy sa va ajute zilnic la spalatul si uscatul rufelor si rezultatele vor fi pur si simplu uimitoare. Aveti liber la confort și ușurință în utilizare: nu mai pierdeți timp, energie, bani. Exploatați avantajele oferite de o usa cu dimensiuni mai mari: nu va mai fi nevoie să vă aplecati pentru a încărca rufele in uscatorul de rufe. Uscatoarele de rufe Candy Smart se pot conecta si la alte dispozitive inteligente din casa: beneficiați de conectivitatea NFC * care vă ajută să vă îmbunătățiți experiența de uscare, ușor și direct de pe telefonul smartphone.

*compatibil numai cu smartphone-uri Android echipate cu tehnologie NFC.

ZI LA REVEDERE DURERII DE SPATE!SMART START DELAY

Soluția Candy garantează un confort maxim cu efort minim atunci când uscați rufele: un uscător cu o ușă superioară. Spuneți la revedere de la durerea de spate când introduceți si scoateti rufele datorită unei uși cu 3,5 cm mai mare decât modelele standard.

CALCAT SUPER USORNU MAI IROSITI TIMPUL

Funcția de pornire inteligentă este asul dim maneca pentru economisirea timpului: puteți întârzia începerea ciclului de uscare cu până la 24 de ore, dacă începeți noaptea când costurile de energie sunt mai reduse sau când lucrați, astfel încât ciclul dvs. de spalare să fie gata cand ajungeti acasa.


CALCATUL ACUM ESTE O JOACA DE COPII

Candy știe că este important să vă economisiți timp, astfel încât să puteți petrece mai mult timp făcând lucrurile care într-adevăr contează pentru tine. Acesta este motivul pentru care am conceput funcția Super Easy Iron: un senzor inteligent pentru a detecta nivelul adecvat de umiditate și o mișcare specială si alternanta a tamburului reduc aspectul de sifonat și încurcările. Aceasta înseamnă că călcarea durează doar jumătate din timpul obisnuit.

CANDY E EXPERT IN ECONOMISIREWOOLMARK

Candy prezinta cu mandrie functia "Kilo detector": noul senzor inteligent care masoara cantitatea de rufe aflate in cuva si care adapteaza ciclul de uscare pentru incarcatura reala. Uita de suporturile de rufe, uscarea acestora nu a fost niciodata mai usoara. Senzorul inovator "Kilo detector" de la Candy are grija de rufele tale, chiar si de cele mai delicate.

ARTICOLELE TALE DIN LANA SUNT IN MAINI BUNE

Noul tău uscător cu tambur știe cum să se ocupe de articolele tale de lana, cu controlul temperaturii și mișcarea specială a tamburului. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă temeți de deteriorarea celor mai delicate articole de imbracaminte: setați pur și simplu programul de lână, aprobat de Woolmark, iar uscătorul va împiedica pâlpirea prin limitarea frecării între articolele de îmbrăcăminte și controlul atent al temperaturii.

PORNIRE INTARZIATA

Costul energiei este din ce in ce mai ridicat, dar datorita noilor uscatoare Candy economisirea banilor este joaca de copii. Cu o simpla atingere, este posibil sa intarzii pornirea ciclului de spalare/uscare pentru ora la care costul energiei este mai redus. Cost scazut, mai multe economii!

CAPACITATE MARE DE 10 KG

Descoperiți cicluri speciale pentru incarcari foarte mari și voluminoase, de până la 10 kg. Puteți usca ambele încărcari de două mașini de spălat, economisind timp și energie în același timp. Capacitatea cuvei ce favorizeaza ingrijirea vă permite să uscați tot ceea ce ați spălat într-un mod confortabil și ușor.

PROGRAM SPECIAL PENTRU LANA

Lana este unul dintre cele mai delicate materiale si din acest motiv Candy a creat un program specific pentru a usca in siguranta aceste obiecte vestimentare moi si calduroase. Intr-o ora, puloverele tale preferate vor fi moi si uscate perfect.

ÎMBUNĂTĂȚIȚI VIAȚA ȘI FUNCȚIONALITATEA USCATORULUI DVS.

Primiți sfaturi utile pentru a obține o spălare perfectă și verificați starea ciclurilor de uscare ori de câte ori aveți nevoie! Datorită tehnologiei NFC *, puteți controla toate activitățile uscătorului direct de pe telefonul smartphone. Puteți, de asemenea, să utilizati mai multe funcții, cum ar fi cicluri suplimentare pentru fiecare nevoie sau verificare inteligentă, cu doar câteva clicuri pe telefonul smartphone.

* compatibil numai cu smartphone-uri Android echipate cu tehnologie NFC.

 

Specificatii tehnice

Clasa Energetica: B
Tipul uscatorului: Condensare
Capacitate(kg): 10
Tehnologie: Smart Touch/NFC
Timp uscare program standard: 60-220 min

Functii si optiuni

Programe: 14 programe + 30 Smart, Programe uscare rapida: 30, 45 si 59 minute, Fier Fierbinte, Bumbac, Alb, Mix & Dry, Sintetice, Camasi, Colorate, Copii, Jeans, Sport, Ingrijire imbracaminte, Anti-alergie, Indepartarea incretiturilor, Improspatare

Functii speciale:

Functie Kilogram Detector care detecteaza cantitatea de lenjerie si regleaza uscarea
Certificare Woolmark
Optiuni: 4 niveluri de uscare
Pornire intarziata: 24 h
Control si siguranta
Afisaj: Da

Alte informatii

Culoare: Alb
Latime: 59.6 cm
Adancime: 58.5 cm
Inaltime: 85 cm

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      10
    • Clasa de eficienta energetica
      B
    • Numar de programe
      15
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.