Uscator de rufe Electrolux EW7H438B, 8 kg, start intarziat, condensare si pompa de caldura, clasa A+, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Cumpara acest produs, inregistreaza-l in promotie si beneficiezi de 5 ANI GARANTIE! Mai multe detalii in regulament.

Descriere Uscator de rufe Electrolux EW7H438B, 8 kg, start intarziat, condensare si pompa de caldura, clasa A+, alb de la Electrolux

Senzația de nou, menținută pentru mai mult timp

Am conceput uscătorul de rufe PerfectCare 700 cu Sistem GentleCare pentru a vă păstra hainele ca noi pentru mai mult timp. Prin uscarea hainelor la o temperatură redusă aproape la jumătate față de uscătoarele convenționale, țesăturile nu sunt niciodată expuse la căldură inutilă.

Mai puțină căldură, mai multă grijă

Sistemul GentleCare usucă hainele la o temperatură redusă aproape la jumătate față de uscătoarele convenționale astfel încât acestea nu sunt niciodată expuse la căldură inutilă.

 
Mai puțin timp, mai multă grijă

Sistemul nostru SensiCare reglează durata uscării în funcție de nivelul de umezeală din fiecare încărcătură. Economisind timp și energie fără a compromite îngrijirea.

Circulație eficientă a aerului, consum constant de energie

Sistemul nostru de filtrare EcoFlow este accesibil și poate fi curățat ușor. Având o întreținere atât de simplă, știți că aerul este circulat eficient, ciclu după ciclu.

 
Mai puține răsuciri și încurcături

Funcția noastră Reversibil Plus mișcă tamburul în ambele direcții în timpul uscării pentru a împiedica răsucirea și încurcarea hainelor. Ceea ce înseamnă că încărcătura iese catifelată și uscată uniform.

Stilul dumneavoastră, programul dumneavoastră

Pornirea cu întârziere vă ajută să porniți ciclul de uscare în funcție de programul dumneavoastră. Introduceți ora la care doriți să înceapă automat uscarea și lăsați mașina să se ocupe de restul.

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Clasa de eficienta energetica
      A+

Opiniile clientilor despre Uscator de rufe Electrolux EW7H438B, 8 kg, start intarziat, condensare si pompa de caldura, clasa A+, alb

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Marian (București) - Scor: 5/5 | acum 5 ani
Uscator de rufe Electrolux EW7H438B, 8 kg, start intarziat, condensare si pompa de caldura, clasa A+, alb

Usuca foarte bine si nu strica hainele. Am uscat chiar si haine care conform etichetei nu se puteau baga in uscator. Cel mai bun program este Mixed unde bagi sinprosoape si tricouri. Tine 50 min si daca el crede ca unele nu sunt uscate va continua si dupa ce se scurge timpul. Temperatura la care usuca este una scazuta si prin urmare nu le micsoareaza.

Inca nu am.

Angajatii Badabum au fost la înălțimea asteptarilor. Profesionisti si draguti.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.