Uscator de rufe GORENJE DE82G, 8kg, A++, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de rufe GORENJE DE82G, 8kg, A++, alb de la Gorenje

Clasa A de eficienta a condensarii

Elimina problemele de umiditate excesiva la uscarea hainelor

In fiecare ciclu de uscare, uscatoarele WaveActive condenseaza o impresionanta umiditate de 90% din haine, asigurand o uscare completa a rufelor si eliminand eventualele probleme de umiditate excesiva in casa dumneavoastra. Asta inseamna ca 55 l de apa pe an nu vor fi eliberati in spatiul dvs. de locuit, in comparatie cu uscatoarele cu clasa B de eficienta a condensarii.

 alt=

Interfata simpla

Trei pasi si sunteti gata

Interfata usor de utilizat cu butonul de selectie pozitionat central va permite sa incepeti uscarea in doar 3 pasi simpli; porniti uscatorul, selectati programul si apasati start! Fara submeniuri pentru selectarea functiilor si setarilor suplimentare, dar aveti libertatea setarilor de pe interfata mare cu control Touch, astfel incat sa puteti fi siguri ca articolele de imbracaminte vor fi uscate exact asa cum va place.

 alt=

TwinAir

Uscarea eficienta chiar si a celor mai mari asternuturi

Chiar si cele mai mari asternuturi vor fi moi, uscate in mod uniform si mai putin cutate, direct de la uscator, datorita acestui sistem brevetat bidirectional de aer.

 alt=

Modurile de uscare

Potrivire perfecta pentru nevoile dvs.

Tehnologia noastra asigura faptul ca toate tipurile de tesaturi sunt uscate in cel mai bun mod prin furnizarea unei combinatii optime de temperatura, rotatie si timp. Aceste setari pot fi adaptate in continuare cu diferite moduri de uscare, este nevoie doar sa gasiti doar combinatia potrivita pentru nevoia dvs.

AirRefresh

Reimprospatare rapida pentru hainele dvs.

Programul special de reimprospatare a hainelor dupa activitati sportive sau dupa cina.

Aerul proaspat ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute de mancare si a tigarilor. In 30 de minute, hainele sunt gata de purtare si la fel de proaspete ca dupa spalare.

Program pentru hainele Sport

Imbracamintea Sport gata de purtare

Hainele sportive sensibile si alte materiale de inalta tehnologie necesita tratament special. De aceea, acest program a fost dezvoltat special pentru uscarea aricolelor sport care in mod normal nu pot fi uscate in uscator.

Pompa de caldura

Economica si prietenoasa

Incalzitoarele cu pompa de caldura ofera o eficienta energetica ridicata, care permite economii mari si, de asemenea, o usucare mai delicata decat sistemele conventionale de uscare. Temperatura intr-un uscator cu pompa de caldura atinge aproximativ 50 ° C, ceea ce permite uscarea aproape a tuturor articolelor de imbracaminte, prevenind in acelasi timp uscarea excesiva si micsorarea.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Uscator cu condensare
Tip incastrare Standard
Tip incarcare Frontala
Tip panou de comanda Digital
Numar programe 16
Eficienta energetica Clasa A++
Material cuva Inox
Culoare Alb
Adancime 62.5 cm
Inaltime 85 cm
Greutate 50 Kg

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate de incarcare 8 Kg
Consum de putere - program standard 1.97 kWh
Nivel zgomot 65 dB
Tip deschidere hublou Dreapta

PROGRAME & FUNCTII

Functii Selector timp uscare, Actiune inversa de rotire, Indicator digital al timpului ramas, Indicator rezervor plin, Functie anti-sifonare
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Numar de programe
      16
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.