Gorenje Uscator de rufe D7665N cu condensator si pompa caldura, 7 kg, A++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de rufe D7665N cu condensator si pompa caldura, 7 kg, A++ de la Gorenje

HeatPump cum TwinAir

Eficienta revolutionara a uscarii
Toate uscatoarele cu pompa de incalzire sunt foarte eficiente in ce priveste energia. Modelele cele mai noi se afla in clasa de energie A+++, economisind 50% din energie, prin comparatie cu cele din clasa de energie A. Uscatorul Gorenje de clasa A+++ cu o capacitate de 9 Kg este unic pe piata. Pompa de incalzire imbunatatita este una dintre cele mai mari din lume, cu o capacitate de 120 de litri, face fata unor cantitati majore de rufe. Acest lucru este posibil si datorita canalelor de aer mai largi. De asemenea, usuca mai delicat decat sistemele de uscare conventionale. Temperatura din uscator este de 50 °C, ideala pentru prevenirea uscarii excesive.

IonTech

Combaterea alergiilor cu ajutorul ionilor
La uscatoarele SensoCare, aerul plin de ioni incarcati negativ usuca rufele astfel incat reduce considerabil sifonarea hainelor dumneavoastra. Purificatorul de aer creeaza un mediu fara alergeni, reziduuri de fum si polen si incarcarea electrostatica acumulata in timpul procesului de uscare. Ca rezultat, hainele au un miros mai placut si se calca mai usor.

SensorIQ

Tehnologie cu senzori pentru functionare sigura
Tehnologia cu senzori inteligenti controleaza automat procesul de uscare in functie de programul selectat, tipul de rufe si nivelul de uscare dorit. Comunicarea eficienta a senzorilor previne orice eroare si mentine cel mai bun mediu pentru uscarea rufelor. De asemenea, senzorii monitorizeaza toti ceilalti parametri, pentru a reduce consumul de energie.

AutoDrain

Gata cu golirea manuala a rezervorului condensator
Uscatorul cu condesator, prevazut cu furtunul de scurgere AutoDrain poate fi conectat la sistemul de scurgere, pentru a elimina nevoia de a goli manual rezervorul condensator.

FiltrationSupreme

Cel mai mare si mai eficient filtru de pe piata
Gorenjeare cel mai eficient sistem de filtrare din lume, oferind o filtrare a aerului cu 40% mai eficienta decat la sistemele conventionale. Include un filtru special 3D instalat inainte de unitatea condensatorului, un filtru pe usa uscatorului si un filtru in tambur. Aceste filtre prind si cele mai mici urme de praf si scame de pe haine. Dupa ciclul de uscare, ultimele doua filtre sunt pur si simplu indepartate.

TwinAir

Uscate uniform, calcate usor
Rufe moi, uscate uniform, mai putin sifonate, usor de calcat, direct din uscator. Acest lucru este posibil cu ajutorul sistemului de suflat aer bidirectional, ajustand directia de suflare a aerului dupa directia de rotatie a tamburului, folosind o clapa speciala pentru ventilator.

GentleCare

Uscare usoara pentru materialele delicate
Ingrijirea specializata a celor mai delicate materiale functioneaza la temperaturi scazute, de 40 °C. Un ciclu de uscare mai lung este perfect sigur si protejeaza hainele de deformare sau deteriorare.

 
 
 
Informatii tehnice

Clasa energetica: A -20 %
Culoare: Alb
Incarcare: Capacitate 1-7 kg
IonTech
TwinAir
Pompa de incalzire
Volum: 117 l
Iluminare cuva
Deschidere usa: 35 cm
Unghi deschidere usa: 180 °
Cuva cu miscare reversibila
Setari personalizate pentru toate programele
Afisaj: Modul electronic cu LCD
Anti-sifonare
Semnal sonor
Atentionare pentru dispozitiv de colectare plin
Display digital al timpului ramas pana la terminarea programului
Picioare cu vacuum
Senzor umezeala
Oprire automata atunci cand se deschide usa
Protectie copii (CDP)
Tambur din inox
Consum energie kWh/an: 199 kw/h
Dimensiuni (Lx Ix A): 60 × 85 × 60 cm
Dimensiuni ambalare (Lx Ix A): 64 × 91,5 × 68,5 cm
Greutate neta: 50 kg
Greutatea bruta: 52 kg
Consumul de energie in modul asteptare: 0,5 W
Putere: 800 W
Curent nominal al sigurantei: 10 A

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.