Indesit Uscator de rufe EDCE G45 B H, 8 kg, clasa B, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de rufe EDCE G45 B H, 8 kg, clasa B, alb de la Indesit

Economie de energie. Economie de energie.
Ciclurile exclusive Energy Saver pot realiza economii ulterioare si la incarcaturile mai mici: senzorii electronici masoara nivelul exact al umezelii reziduale, controleaza temperatura si conductivitatea, permitandu-va sa economisiti bani cu un ciclu care consuma cu 50% mai putina energie, in jumatate din timpul necesar (in comparatie cu ciclul pentru bumbac la modelele din clasa B).
Programe speciale Programe speciale
Toate uscatoarele cu centrifugare Indesit sunt dotate cu functii automate si programe speciale cu inalta specializare De exemplu, programele sport pentru uscarea tuturor tipurilor de articole sportive sau programul Calcare usoara care va ajuta sa reduceti sifonarea inainte de calcare. De asemenea, sunt dotate cu optiuni comode, precum pornire intarziata, care va permite programarea pornirii la orice moment al zilei, de exemplu noaptea, cand energia are un cost mai redus sau functia anti-sifonare, care previne sifonarea nedorita.
Uscare cu senzor umiditate Uscare cu senzor umiditate
Uscatoarele cu condensare dotate cu senzor de umiditate (HSD) folosesc o tehnologie unica, brevetata de Indesit. Senzorii exacti, in combinatie cu un algoritm special pot seta automat toti parametrii corecti ai ciclului si pot monitoriza constant nivelurile de temperatura si umiditatea reziduala. In partea finala a ciclului, cand tesaturile sunt mai sensibile, senzorul de caldura reduce treptat temperatura, asigurand protectia maxima, optimizand consumul si reducand pierderile.
Functia anti-sifonare Functia anti-sifonare 
Functia anti-cutelor asigura ingrijire maxima si respectul pentru tesuturile, inainte si dupa ciclul de uscare. Rotatia alternativ al tamburului previne formarea de cute. Aceste articole de imbracaminte pot fi indepartate chiar si dupa cateva ore de la sfarsitul ciclului inca moale si bine intinse.
Senzor automat pentru nivelurile de uscare Senzor automat pentru nivelurile de uscare
Cu masina de spalat cu uscator sau cu uscatorul Indesit, nu mai trebuie sa pierdeti timp incercand sa ghiciti care setare este cea mai potrivita. Un senzor automat, instalat la nivelul tamburului, monitorizeaza nivelul de umiditate si opreste functionarea acestuia atunci cand rufele dv. sunt perfect uscate, iar hainele sunt ca noi. Selectati o masina cu un sistem de senzori cu niveluri multiple si veti putea selecta nivelul de uscare dorit pentru rufele dv. - pentru cele care urmeaza sa fie calcate, pentru cele care urmeaza sa fie puse pe umerase si chiar pentru cele trebuie sa fie introduse direct in dulap, fara calcare. Uscatoarele cu temporizator va permit sa stabiliti intervalul de timp necesar pentru uscare in minute, de la 30 la 180 minute, intr-o singura sesiune.
Compartiment incaltaminte Compartiment incaltaminte
Accesoriul unic ce permite companiei Indesit sa obtina cele mai bune rezultate de uscare a incaltamintei in timp record. Datorita compartimentului special pentru incaltaminte, aceasta este pozitionata pe verticala, permitand aerului cald sa intre si sa usuce, fara a lasa urme de umezeala.
Calcare rapida Calcare rapida
Calcatul devine o joaca! Acest program permite uscrea rufelor la un nivel optim al umiditatii pentru calcarea rapida si usoara. Compatibil cu ciclul Bumbac standard si programele speciale pentru reducerea timpului alocat calcarii si evitarea oboselii.
Optiunea Memo Optiunea Memo
O solutie inteligenta de a economisi timp si de a permite chiar si utilizatorilor fara experienta sa porneasca uscatorul in siguranta. Noua optiune MEMO va permite salvarea programului favorit sau cel mai frecvent utilizat (impreuna cu optiunile aferente).

 Caracteristici generale

 

Tip produs: Uscatoare de rufe

Tip incarcare: Frontala

Tip afisaj: LCD

Capacitate de incarcare (kg): 8

Clasa de eficienta energetica: B

 
Programe
 

Numar programe: 16

Programe:

Camasi
Sport delicat
Incaltaminte

Program bumbac: Da

Program Jeans: Da

Program lana: Da

Program sintetice: Da

Program usor de calcat: Da

 
Functii si siguranta
 

Semnalizare acustica terminare program: Da

Programare intarziata: Da

Altele: Uscare prin condensare

 
Detalii tehnice
 

Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 59.5 x 61

Volum tambur: 112 l

Culoare: Alb

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Clasa de eficienta energetica
      B
    • Numar de programe
      16
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.