Samsung Uscator de rufe DV70M5020IW/LE, 7 kg, 16 programe, Clasa A++, Pompa de caldura, Afisaj LED

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de rufe DV70M5020IW/LE, 7 kg, 16 programe, Clasa A++, Pompa de caldura, Afisaj LED de la Samsung

Eficienta energetica si performanta

Uscatoarele Samsung prevazute cu pompa de caldura iti ofera o solutie mai eficienta, economica si delicata pentru uscarea hainelor. Cu o eficienta energetica A++, consuma mult mai putina energie*.

* Testat in conformitate cu IEC 61121:2013/incarcatura de 8kg/Uscare cu pompa de caldura articole din bumbac gata pentru a fi asezate in dulap(DV80M5013KW) vs. fara pompa de caldura (DV80H4100CW). Rezultatele individuale pot varia.

Uscare inteligenta cu rezultate excelente

Tehnologia inteligenta OptimalDry utilizeaza senzori de umiditate si temperatura care ajusteaza timpul de uscare pentru cele mai bune rezultate. Noua tehnologie ajuta la protejarea tesaturilor folosind mai putina energie electrica.
Filtrare imbunatatita

Noul filtru este usor de curatat si ajuta la mentinerea performantelor de uscare si a eficientei energetice. Acesta include un strat suplimentar de filtrare care colecteaza toate scamele intr-un singur loc. Doua alarme iti aduc aminte cand filtrul din partea inferioara a uscatorului are nevoie de curatare.
Indicator nivel apa

Indicatorul rezervorului de apa este pozitionat in partea din fata a uscatorului, acesta iti arata cata apa condensata a fost extrasa din hainele tale. Acum poti vedea repede daca rezervorul de apa necesita golire inainte de a da start unei alte incarcaturi.
Uscare completa in doar 35 de minute

Bucura-te de confortul hainelor uscate rapid pentru acele momente in care chiar ai nevoie de ele. Poti usca pana la 1 kg de haine in 35 de minute.

Depanare simpla

Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone*. Astfel, economisesti timp si eviti potentiale costuri pentru reparatii**.

* Disponibil pe dispozitive iPhone si Android. Este necesara conexiunea la reteaua WiFi. ** Ocazional pot fi necesare solicitari de service care pot genera costuri suplimentare.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Uscator cu pompa de caldura
Tip incastrare Standard
Tip incarcare Frontala
Tip panou de comanda Digital
Numar programe 16
Trepte de uscare 3
Eficienta energetica Clasa A++
Eficienta energetica uscare Clasa B
Culoare Alb
Adancime 64 cm
Latime 60 cm
Inaltime 85 cm
Greutate 50 Kg

SPECIFICATII TEHNICE

Tip alimentare Electric
Capacitate de incarcare 7 Kg
Nivel zgomot 65 dB
Tip deschidere hublou Dreapta

PROGRAME & FUNCTII

Functii

Child Lock

OptimalTemp

Indicator nivel de apa

Indicator mesaj eroare

Programe uscare

Prosoape

Lana

Bumbac

Rufe delicate

Uscare mixta

Tricouri

Sintetic

Uscare rapida

Lenjerie

Tehnologii Tambur Diamond
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Numar de programe
      16
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.