Uscator de rufe Studio Casa DRC8 Baby Care, Condensare, 8 kg, 14 programe, Display LED, Program Baby Care, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de rufe Studio Casa DRC8 Baby Care, Condensare, 8 kg, 14 programe, Display LED, Program Baby Care, Alb de la Studio Casa

Uscator rufe cu condensare
Capacitate 8 KG

Display  tip LED

14 programe (ex. Baby Care, Express 29min, Camasi  12min, Sport, Delicate, etc)

6 functii auxiliare (blocare pentru copii, anti-sifonare, nivel de uscare, pornire intarziata,  anulare alarma, timp uscare)

Clasa energetica B

 

LISTA DETALIATA PROGRAME

Uscare prelungita bumbac

Acest program usuca tesaturile groase si cu multe straturi, cum ar fi prosoape de bumbac, cearsafuri, fete de perna, halate de baie, la o temperatura ridicata pentru a va permite sa le puneti in dulap.

Uscare bumbac pentru asezare in dulap

Acest program usuca pijamalele de bumbac, lenjeria de corp, fetele de masa etc. pentru a va permite sa le puneti in dulap.

Uscare bumbac pentru calcare

Acest program usuca rufele de bumbac pentru a le pregati de calcat. Rufele scoase din masina vor fi umede.

Uscare sintetice pentru asezare in dulap

Acest program usuca sintetice, cum ar fi camasi, tricouri, bluze, la o temperatura mai mica in comparatie cu programul pentru bumbac pentru a va permite sa le puneti direct in dulap.

Uscare sintetice pentru calcare

Acest program usuca sintetice, cum ar fi camasi, tricouri, bluze, la o temperatura mai mica comparativ cu programul de bumbac pentru a le pregati de calcat. Rufele scoase din masina vor fi umede.

Delicate

Acest program usuca hainele subtiri cum ar fi camasi, bluze si articole de matase la o temperatura mica pentru a fi gata de purtat.

Timp uscare

Pentru a atinge nivelul de uscare necesar la o temperatura mica, puteti utiliza programele de timp de la 10 min. la 180 min. Indiferent de nivelul de uscare, programul se opreste la ora dorita.

Articole pentru bebelusi

Acest program usuca haine delicate pentru sugari la o temperatura mica pentru a le face gata de purtat.

Pilotele

Acest program este folosit pentru a usca pilotele.

Sport

Programul Sport este folosit pentru rufe de sport sintetice, cum ar fi pantaloni scurti, tricouri la temperaturi mici.

Amestec

Acest program usuca imbracaminte din material mixt, bumbac-sintetice care nu decoloreaza, pentru a fi gata de purtat.

Reimprospatare lana

Reimprospatarea lanii ajuta textilele din lana sa elimine excesul de apa dupa spalare prin aplicarea unor temperaturi scazute si miscari blande ale tamburului.

Reimprospatare

Acest program ofera ventilatie timp de 10 minute fara a aplica caldura pentru a ajuta la improspatarea articolelor de imbracaminte.

Expres 29

2 kg de camasi de bumbac rotite la viteza mare in masina de spalat sunt uscate in 29 de minute.

Camași 12

2 - 3 camasi sunt pregatite pentru a fi calcate in 12 minute. IMPORTANT: Nu deschideti usa de incarcare in timp ce programul functioneaza

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.