Uscatoare de rufe Whirlpool

Uscatoare de rufe Whirlpool cu preturi cuprinse intre 2813 lei si 4169 lei

Badabum.ro are preturi promotionale la toata gama de Uscatoare marca Whirlpool si o multime de alte oferte. Uscatoare produse de Whirlpool la cele mai ieftine preturi de pe piata! Convinge-te de preturile mici la produsele Whirlpool si de ofertele Badabum.ro la toata gama de Uscatoare. Oferta magazinului online Badabum.ro cuprinde Uscatoare Whirlpool, toate la preturi ieftine. In categoria Uscatoare sunt disponibile produse ieftine marca Whirlpool. Cel mai bun pret la Uscatoare Whirlpool, doar online la magazinul Badabum.ro!

De ce sa alegi un uscator de rufe marca Whirlpool

Uscarea hainelor este intotdeauna un proces destul de lent si nu foarte placut. De aceea, un uscator de rufe Whirlpool iti vine in ajutor cu tehnologia al 6-lea simt 3Dry care asigura o uscare uniforma, rapida si cu grija deosebita fata de tesaturi. Iar pentru ca majoritatea uscatoarelor de rufe Whirlpool functioneaza pe baza unei pompe de caldura, consumul de energie este foarte redus. In acest sens contribuie si motorul SenseInverter care face ca uscatorul tau de rufe sa fie unul foarte performant si eficient din punct de vedere energetic. Nu trebuie sa-ti faci griji nici in privinta zgomotului, pentru ca uscatoarele de rufe Whirlpool sunt extrem de silentioase, astfel incat sa te poti bucura de liniste.

In plus, tehnologia SoftMove asigura o ingrijire personalizata pentru fiecare tip de tesatura. Insa mai ales datorita functiei Fresh Care, te poti bucura de haine uscate, proaspete si fara cute, gata sa fie purtate. Un alt avantaj este ca nici macar nu este nevoie sa fii acasa pentru uscarea hainelor, pentru ca uscatoarele de rufe Whirlpool iti ofera optiunea de a programa pornirea la cea mai buna ora pentru tine. Poti seta functia de uscare accelerata sau poti regla viteza de uscare conform nevoilor tale. Pe de alta parte, un uscator de rufe Whirlpool este si usor de intretinut, deoarece filtrul acestuia se poate scoate si curata foarte usor si rapid.

Ce tipuri de uscatoare de rufe Whirlpool gasesti pe Badabum.ro

Printre ofertele noastre la uscatoare de rufe Whirlpool poti gasi o varietate de modele din care sa alegi, astfel incat sa te poti bucura de cel care se pliaza cel mai bine pe nevoile tale. Capacitatea de incarcare este unul dintre principalele criterii de selectie, iar in acest sens, in catalogul nostru online vei putea descoperi uscatoare de rufe Whirlpool cu o capacitate de incarcare de 8 kg sau 9 kg, in general. Ai libertatea de a alege si numarul de programe de care ai nevoie. Astfel, poti alege de la 8 pana la 18 programe, pentru o ingrijire a hainelor cat se poate de personalizata. Aceste uscatoare de rufe sunt dotate cu diverse programe in functie de tipul de tesatura - fie ca vorbim de jachete, blugi, lana sau chiar articole de matase. In plus, uscatoarele de rufe de la Whirlpool au grija sa adapteze temperatura si modul de functionare astfel incat sa protejeze tesaturile si sa ofere o uscare uniforma. Descopera cele mai bune uscatoare de rufe Whirlpool de pe site-ul nostru si bucura-te de tehnologii inovatoare la un pret avantajos.