Lingura inghetata tefal Ingenio

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Lingura inghetata tefal Ingenio de la Tefal

Lingura inghetata tefal Ingenio
   
   
Cupa de inghetata Tefal Ingenio: ustensile de bucatarie premium pentru mai multa creativitate in bucatarie

Tefal Ingenio este o gama de ustensile de bucatarie versatila ce combina performanta exceptionala cu materiale de inalta calitate. Cupa de inghetata Tefal ingenio este ideala pentru a servi rapid si usor sortimentele tale preferate de inghetata.
Designul inovator ofera confort in folosire si mai multa igiena multumita inelului din silicon inovator ce nu permite alunecarea ustensilei pe suprafata vasului de gatire.
Produsele sunt compatibile cu masina de spalat vase si ofera rezultate profesionale de lunga durata multumita materialelor premium folosite.
Ustensilele pot fi folosite la temperaturi  ridicate de pana la 230°C si sunt compatibile cu masina de spalat vase.
Produsele Ingeno sunt supuse, inainte de lansare, unor teste de laborator viguroase pentru a garanta standardele inalte de performanta marca Tefal.

Caracteristici:

- Ideala pentru a servi rapid si usor sortimentele tale preferate de inghetata;
- Design inovator ce ofera o igiena imbunatatita;
- Maner si forma a cupei ergonomica;
- Castigator al premiului Good Design din 2015 (Muzeul de Arhitectura si Design Chicago);
- Maner robust, confectionat din materiale de inalta calitate pentru performante de lunga durata;
- Produsele Ingeno sunt supuse, inainte de lansare, unor teste de laborator viguroase pentru a garanta standardele inalte de performanta marca Tefal.
 
Design inovator

Acesta previne contactul cu suprafata de lucru si ofera o igiena imbunatatita.
   
Rezistenta in timp

Materialele prime de inalta calitate folosite in fabricarea  ustensilelor de bucatarie  Ingenio ofera  performante de lunga durata.


 
   
Design premiat

Gama de ustensile de bucatarie Ingenio este castigatoarea premiului GOOD DESIGN in 2015 acordat de Muzeul de Arhitectura si Design din Chicago pentru cea mai inovator si modern design produs la nivel mondial, din industrie.
   
Ustensile de inalta calitate de la Tefal

Toate ustensilele sunt in concordanta cu normele de calitate Tefal si sunt supuse unor multitudini de teste inainte sa fie lansate pe piata.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.