Spatula din lemn cu fante Tefal Ingenio

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Spatula din lemn cu fante Tefal Ingenio de la Tefal

Spatula din lemn cu fante Tefal Ingenio


 
Spatula cu fante Tefal Ingenio Wood: Obtine cu usurinta rezultatele mult asteptate cu noua gama de accesorii de bucatarie Tefal Ingenio Wood!

Spatula cu fante Tefal Ingenio Wood beneficiaza de un inel antiaderent din silicon rezistent la temperaturi ridicate ce previne deteriorarea ustensilei pentru sesiuni de gatit fara griji. Aceasta a fost conceputa special pentru a usura viata in bucatarie, oferind o rezistenta de lunga durata. Spatula beneficiaza de un design ideal pentru o varietate de utilizari si poate fi folosita chiar si pe suprafetele antiaderente fara a le deteriora.

- Utilizare in siguranta: lemnul nu conduce caldura prin maner;
- Inel de protectie 100% din silicon: Acesta protejeaza manerul impotriva arderii si previne alunecarea accidentala a acestuia;
- Aceasta poate fi folosita cu orice vas de bucatarie, inlcusiv cele cu invelis antiaderent.


Spatula cu fante TEFAL Ingenio Wood de 32 cm K2303314

- Confectionata din lemn de inalta calitate, proiectat special pentru a conduce o cantitate redusa de caldura pentru sesiuni de gatit sigure si usoare in fiecare zi;
- Utilizare in siguranta pe suprafetele antiaderente datorita materialelor utilizate;
- Suprafata utilizabila cu fante ofera o servire imbunatatita a preparatelor;
- Desgin ergonomic ce ofera o utilizare confortabila si usoara;
- Spatula beneficiaza de un inel din silicon rezistent la temperaturi ridicate ce permite sprijinirea acesteia pe marginea vasului fara a deteriora manerul.
   
Inel de silicon pentru siguranta

Acesta este confectionat din silicon rezistent la temperaturi ridicate, astfel lingura poate fi sprijinita de marginea vasului fara a deteriora manerul
   
Utilizare in siguranta
Spatula poate fi utilizata chiar si cu vasele cu invelis antiaderent fara a-l deteriora.
   
Ustensile de calitate premium

Toate produsele sunt fabricate sub standardele de calitate Tefal si trec printr-o succesiune de teste inainte de a fi lansate pe piata.
   
Design robust si durabil

Produsul ofera o durata lunga de viata datorita materialelor de inalta calitate utilizate.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.