Cutit bucatar Tefal Jamie Oliver Home Cook, 20 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cutit bucatar Tefal Jamie Oliver Home Cook, 20 cm de la Tefal

Partenerul tau pentru sesiuni de gatit zilnice

Taie, toaca si feliaza o varietate de ingrediente cu usurinta. De la carne si peste la legume, fructe si multe altele, cutitul bucatarului este o unealta esentiala in bucataria ta, acesta este confectionat din inox german ce promite o lama ascutita o perioada indelungata.

 

Cutitul bucatarului Tefal Jaime Oliver: Partenerul tau pentru sesiuni de gatit zilnice

Tefal si Jaime Oliver formeaza perechea perfecta in materie de ustensile de bucatarie de mai bine de 2 decenii. De la carne si peste la legume si fructe, cutitul bucatarului Tefal Jaime Oliver este o unealta esentiala in bucataria ta ce te va ajuta sa tai si sa feliezi cu usurinta. Cu un maner ergonomic, design traditional si inox premium de calitate germana pentru performante de lunga durata, cutitul bucatarului Tefal Jaime Oliver este alegerea perfecta pentru sesiuni de gatit fara efort.

 

Ustensile de bucatarie de inalta calitate

Jamie ofera pasiunea si expertiza, Tefal ofera tehnologia si performanta, astfel, impreuna, produc ustensile de bucatarie de inalta calitate pentru sesiuni ce devin o adevarata placere.

   

Versatilitate

De la carne si peste la legume si fructe, cutitul bucatarului este ideal pentru a taia, toca si felia cu usurinta orice tip de ingredient.

   

Performante de lunga durata

Inoxul german de calitate premium asigura o performanta de lunga durata.

   

Utilizare fara efort

Lama excelenta garanteaza o taiere si feliere usoara si sigura in fiecare zi.

   

Maner ergonomic

Acesta, nu numai ca ofera un aspect modern si placut cutitului, ci si o priza confortabila in timpul utilizarii.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Cutit
Tip Cutit universal
Material lama Otel
Continut pachet 1 x Cutit

DIMENSIUNI

Lungime lama 20 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.