FISSLER Set Oala 6 L si Cratita sub presiune 2.5 L Vitaquick

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set Oala 6 L si Cratita sub presiune 2.5 L Vitaquick de la FISSLER

Gama Vitaquick este cea de baza din aria oalelor sub presiune de la Fissler. Datorita design-ului atractiv si caracteristicilor ingenioase va incanta de minune pe toti cei ce vor sa incerce gatitul sub presiune.

Principalele caracteristici sunt catarea de pozitionare a capacului, status pornit/oprit, indicator mare pentru setarea treptelor de viteza, maner detasabil pentru o curatare mai buna, baza incapsulata compatibila cu toate tipurile de aragazuri, inclusiv inductie.

Gatitul sub presiune este o metoda de gatit la temperaturi mai mari de 100°C, intr-o oala speciala care mentine o presiune crescuta in interior si nu permite scapari ale continutului preparat. Gatitul in oala sub presiune este de 3 ori mai rapid decat la oalele clasice si e mult mai rapid decat prepararea la microunde (exceptand cantitatile foarte mici de alimente preparate).

Aburul si timpul mai mic de preparare ajuta la pastrarea aromei, a mineralelor şi vitaminelor din alimente. In plus, gatitul sub presiune este ideal pentru prepararea mancarurilor ce necesita timp mare de gatire (cum ar fi carnea, legumele si alimentele uscate).

Oala face zgomot numai atunci cand avertizeaza la presiune ridicata. Beneficiile setului sub presiune sunt gatitul sanatos si rapid ce asigura mentinerea mineralelor, vitaminelor si aromelor, gatitul economic, deoarece salvati aproximativ 70% din timpul dumneavoastra in bucatarie si 50% energie.

De asemenea, gatiti mai sigur, mai silentios, mai curat, fara condens si miros.

Oala sub presiune Fissler Vitaquick este ideala pentru prepararea legumelor, pestelui, carnii, orezului.

Nu este inclus accesoriul de gatit cu aburi cu tripod.


Detalii produs
  • 1 x oala sub presiune - 6 L
  • 1 x cratita sub presiune - 2.5 L
  • 1 x capac
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.