Tigaie Tefal Invissia B3090643, 28 cm, Thermo-Spot, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tigaie Tefal Invissia B3090643, 28 cm, Thermo-Spot, negru de la Tefal

Tigaia Tefal Invissia are diametrul de 28 cm, forma rotunda si este compatibila cu sursele de caldura pe gaz, electrice si vitroceramice. Aceasta tigaie este perfecta pentru cei care doresc sa prepare ceva usor si rapid, dar intotdeauna delicios. Proiectata cu materiale de inalta calitate, pentru utilizare zilnica, intensiva, asigura o experienta de gatit usoara si eficienta de fiecare data.

Indicatorul de temperatura Thermo Spot se transforma in rosu solid atunci cand tigaia a atins temperatura ideala pentru a incepe sa gatiti, garantand cea mai buna aroma, cea mai buna textura si cea mai buna culoare, pentru mese delicioase si aromate zi de zi.

Invelisul Powerglide asigura un plus de confort in utilizare si curatare facila.

 

Cu noul invelis interior Powerglide, usor de curatat, ce ofera alunecare de durata si manerul ergonomic cu o forma special conceputa pentru confortul mainii ce asigura aderenta optima, tigaia Tefal Invissia este perfecta pentru o experienta de gatit deosebit de placuta si confortabila.

Alte caracteristici si beneficii ale tigaii Tefal Invissia:

  • forma deschisa, cu margini de turnare, face servirea mancarurilor mai usoara;
  • invelis antiaderent atat interior, cat si exterior, pentru sesiuni de gatit in conditii de siguranta si curatare fara efort;
  • greutate redusa pentru un plus de confort;
  • preparate sanatoase si respect pentru mediul inconjurator - invelisul antiaderent Tefal 100% sigur pentru dumneavoastra si pentru natura.

 

Cu tigaia Tefal Invissia preparatele perfecte sunt mereu la indemana!

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.