Set 6 piese Tefal Ingenio Elegance

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Set 6 piese Tefal Ingenio Elegance de la Tefal

Set Tefal Chefs Ingenio Marble, 6 piese



 
Ideal pentru sesiuni de gatit zi de zi, simplu si sigur cu un singur clic!

Setul de 6 piese Tefal Ingenio este gama de tigai perfecta pentru a gati mese delicioase zi dupa zi! Este usor sa gatesti cu Ingenio multumita invelisului antiaderent si a manerului 100% detasabil. Gateste pe plita, muta in cuptor, seveste direct la masa si pastreaza in frigider.

De asemenea, acestea nu necesita un spatiu mare de depozitare datorita designului ce permite depozitarea acestora unul peste altul. Ingenio beneficiaza de invelisul antiaderent Titanium Pro ce rezista cu pana la de 2 ori mai mult.
   
Sesiuni de gatit autentice si simple cu un singur clic!

Ingenio Authentic iti permite sa schimbi rapid si eficient de la un vas de bucatarie la altul datorita manerului 100% detasabil. Gateste pe plita, muta in cuptor, seveste direct la masa si pastreaza in frigider datorita vaselor cu maner detasabil Ingenio. De asemenea, acestea nu necesita un spatiu mare de depozitare datorita designului ce permite depozitarea acestora unul peste altul. Ingenio Authentic beneficiaza de invelisul antiaderent Titanium Mineralia+ (cu exceptia oalelor) ce rezista de pana la de 2 ori mai mult.
  • Invelisul antiaderent Titanium Mineralia+ resista cu pana la de 2 ori mai mult decat invelisul antiaderent Titanium Force.

Set de vase de bucatarie versatil cu un singur clic

De la plita, in cuptor, la masa, in frigider sau masina de spalat vase, Ingenio este solutia inteligenta pentru setul de vase de bucatarie perfect. Acesta beneficiaza de un design ce permite depozitarea vaselor unul peste altul pentru o depozitare optima in dulapul de bucatarie.
   
Ingenio: setul de vase de bucatarie versatil

De la plita, in cuptor, la masa, in frigider sau masina de spalat vase - cu spatiu optim de depozitare.
   
Invelisul Titanium Mineralia+: Rezista pana la de 2 ori mai mult

Invelisul antiaderent de ianlta calitate ofera rezistenta extrema la zgarieturi si sesiuni de gatit intense, precum si durabilitate excelenta in timp datorita particulelor de minerale de la suprafata tigaii.
   
Thermo-Spot®

Indicatorul Thermo-Spot® devine rosu intens atunci cand tigaia atinge temperatura ideala pentru gatit. Acesta garanteaza cea mai buna textura, cea mai buna culoare si cea mai buna aroma pentru meniuri delicioase in fiecare zi.
   
Suprafata antiaderenta consolidata cu particule de minerale pentru rezistenta imbunatatita.
   
Compatibilitate cu sursele de caldura

Setul de vase de bucatarie Ingenio este compatibil cu toate sursele de caldura, cu exceptia plitelor cu inductie.
   
Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmium. Produsele Ingenio sunt si prietenoase cu mediul inconjurator.
   
Siguranta sporita

Manerul patentat este 100% sigur si detasabil si poate suporta o greutate de pana la 10 kg pentru sesiuni de gatit eficiente si fara efort.
   
Usor de curatat

Setul de vase de bucatarie este usor de curatat datorita invelisului antiaderent.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Set
Tip tigaie Universala
Tip gatire Sotare
Sursa de caldura Gaz Electric Halogen Vitroceramic
Forma Rotund
Tip Cu capac
Tip maner Detasabil
Material Aluminiu
Material capac Plastic
Material maner Plastic
Numar bucati/set 6
Instructiuni utilizare Compatibil masina de spalat vase Compatibil cuptor
Continut pachet 1 x Capac 1 x Maner 1 x Cratita 3 x Tigaie
Culoare Gri

DIMENSIUNI

Diametru 20 cm 22 cm 26 cm 28 cm
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.