Set Tefal Chefs Ingenio, 10 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set Tefal Chefs Ingenio, 10 piese de la Tefal

Set Tefal Chefs Ingenio, 10 piese



 
Ideal pentru sesiuni de gatit zi de zi, simplu si sigur cu un singur clic!

Setul de 10 piese Tefal Ingenio Chef’s Delight este gama de tigai perfecta pentru a gati mese delicioase zi dupa zi! Este usor sa gatesti cu Ingenio multumita invelisului antiaderent si a manerului 100% detasabil. Gateste pe plita, muta in cuptor, seveste direct la masa si pastreaza in frigider.

De asemenea, acestea nu necesita un spatiu mare de depozitare datorita designului ce permite depozitarea acestora unul peste altul. Ingenio Chef’s Delight beneficiaza de invelisul antiaderent Titanium Pro ce rezista cu pana la de 2 ori mai mult.
   
Setul de vase de bucatarie Tefal Ingenio Chef’s Delight: Versatil cu un singur clic, pentru mese delicioase zi dupa zi

Setul de vase de bucatarie Tefal Ingenio Chef’s Delight, proiectat special pentru cei ce iubesc sa gateasca, este aliatul ideal pentru sesiunile de gatit zilnice datorita invelisului antiaderent Titanium Pro ce rezaista cu pana la de 2 ori mai mult. Cu Chef’s Delight, gatitul este o placere adevarata, zi dupa zi. Gateste pe plita, muta in cuptor, seveste direct la masa, pastreaza in frigider, Ingenio este solutia inteligenta pentru sesiuni de gatit perfecte.

De asemenea, acestea nu necesita un spatiu mare de depozitare datorita designului inteligent, in timp ce manerul patentat 100% sigur si detasabil poate rezista la o sarcina de pana la 10 kg. Ingenio Chef’s Delight este compatibil cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie si dispune de indicatorul de temperatura Thermo-Spot® pentru preparate perfect gatite, pline de savoare. Setul de vase de bucatarie beneficiaza de invelisul antiaderent 100% sigur Titanium Pro , vasele fiind foarte rezistente la zgarieturi si sunt usor de curatat. Obtine rezultate delicioase in fiecare zi cu Tefal, #1 la categoria articolelor de bucatarie.
   
Ingenio: setul de vase de bucatarie versatil

De la plita, in cuptor, la masa, in frigider sau masina de spalat vase - cu spatiu optim de depozitare.
   
 Titanium Pro: cu pana la de 2 ori mai rezistent*

Special conceput pentru tigaile cu o durata lunga si intensa de utilizare. Invelisul Titanium Pro este consolidat cu un strat de minerale si particule de titan pentru a rezista cu pana la de 2 ori mai mult.
   
Thermo-Spot®

Thermo-Spot® devin rosu intens atunci cand tigaia atinge temperatura ideala pentru gatit, garantand astfel textura, culoarea si aroma perfecta in fiecare zi.
   
Compatibilitate cu sursele de caldura

Ingenio Chef’s Delight este compatibil cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.
   
Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmium. Produsele Ingenio sunt si prietenoase cu mediul inconjurator.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Set
Tip gatire Sotare Prajire Frigere
Sursa de caldura Gaz Electric Halogen Vitroceramic
Forma Rotund
Tip Cu capac
Tip maner Detasabil
Material Aluminiu
Instructiuni utilizare Compatibil masina de spalat vase
Continut pachet: 1 x Maner 2 x Capac 3 x Tigaie 2 x Cratita 2 x Ustensila
Culoare Maro
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.