Tigaie Tefal Invissia, 20 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tigaie Tefal Invissia, 20 cm de la Tefal

Invissia, rezultate perfecte, fara efort

Practica si usor de utilizat, gama Tefal Invissia este perfecta pentru cei care doresc sa prepare ceva usor si rapid, dar intotdeauna delicios.
Proiectata cu materiale de inalta calitate, pentru utilizare zilnica, intensiva, asigura o experienta de gatit usoara si eficienta de fiecare data.
Indicatorul de temperatura Thermo-Spot se transforma in rosu solid atunci cand tigaia a atins temperatura ideala pentru a incepe sa gatesti, garantand cea mai buna aroma, cea mai buna textura si cea mai buna culoare pentru mese delicioase si aromate zi de zi.
Cu noul invelis interior usor de curatat Powerglide ce ofera alunecare de durata si manerul ergonomic cu o forma special conceputa pentru confortul mainii ce asigura aderenta optima, Invissia este gama perfecta pentru o experienta de gatit deosebit de placuta si confortabila.
Invelis antiaderent atat interior, cat si exterior pentru sesiuni de gatit in conditii de siguranta si curatare fara efort
Compatibila cu sursele de caldura pe gaz, electrice si vitroceramice
Greutate redusa pentru un plus de confort
Cu Tefal Invissia preparatele perfecte sunt mereu la indemana

00:00Current time00:00

Invelis interior antiaderent PowerGlide
Invelis consolidat cu straturi impotriva zgarieturilor si particule minerale pentru rezistenta si alunecare ce dureaza mai mult.

Tefal Invissia este gama ideala pentru incepatori care iti doresc rezultate delicioase in fiecare zi, fiind special conceputa pentru a te ajuta sa iti atingi potentialul maxim in bucatarie. Un nou strat Powerglide cu alunecare in plus mai vine impreuna cu un design ergonomic pentru a produce pachetul de gatit incepator optim lui

Sistemul Thermo-Spot iti indica temperatura ideala pentru a incepe sa gatesti, pentru precizie desavarsita si mese perfect preparate chiar din prima zi. Cu noul invelis interior Powerglide ce asigura alunecare de durata si designul ergonomic pentru confort in utilizare, Invissia este pachetul perfect pentru a incepe sa gatesti.

 

 

 

 

 


 

 

Indicator de temperatura Thermo-Spot

Indicatorul Thermo-Spot iti indica temperatura ideala pentru a incepe sa gatesti, pentru precizie desavarsita si mese perfect preparate zi de zi

Invelis antiaderent atat interior, cat si exterior

Rezistent, sigur si usor de curatat pentru a gati cu placere si fara griji.

Maner ergonomic

Cu un design special pentru confortul mainii si manevrabilitate usoara.
 

Greutate redusa

Usor de manevrat pentru un plus de confort.

Forma deschisa (cu margini pentru turnare pentru oale)

Conceputa pentru a face mai usoara servirea mancarurilor.

Surse de caldura

Compatibile cu sursele de caldura pe gaz, electrice si vitroceramice.

Tefal: numarul 1 mondial in categoria tigai şi oale*

*Conform datelor de vanzare valorice pe brand din 2014 cumulate pentru tigai, oale, oale sub presiune şi forme de copt, studiu independent.

Preparate sanatoase si respect pentru mediul inconjurator

Invelisul antiaderent Tefal 100% sigur pentru tine si pentru natura

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.