Oala Tefal Tradition, 20 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Oala Tefal Tradition, 20 cm de la Tefal

Oala Tefal Tradition, 20 cm

Elibereaza aroma desavarsita

Oala Tefal Tradition a fost conceputa special pentru a oferi rezultate delicioase, pline de savoare. Aceasta este confectionata din materiale de inalta calitate pentru performante de lunga durata si o mentinere constata a temperaturii. with exceptional heat retention for outstanding flavor and an advanced condensation system for irresistibly tender results. Sistemul avansat de condensare garanteaza rezultate fragede, delicioase, de fiecare data.

Oala Tefal Tradition: Elibereaza aroma desavarsita

Obtine rezultatele mult dorite datorita oalei Tefal Tradition si a temperaturii constante si a sistemul avansat de condensare. Aceasta este confectionata din materiale de inalta calitate ce asigura o metinere optima a temperaturii. Descopera oala ideala pentru a prepara supe delicioase si nu numai datorita sistemului avansat de condensare ce distribuie umezeala acumulata in mod egal pe intreaga suprafata a oalei pentru a garanta rezultate fragede, pline de savoare. Oala Tradition a fost conceputa sa reziste o perioada lunga de timp, datorita designului robust si a materialelor folosite, ce nu contin plumb si cadmiu, pentru a te proteja pe tine, familia si mediul inconjurator.

Baza Thermofusion

Oala este confectionata din fonta, pentru o retentie optima a caldurii, garantand astfel rezultate perfecte precum supe si retete gatite lent.

 

   

Invelis din email

Acesta ofera o gatire eficienta a oricarui tip de preparat.

 

   

Sistem de condensare

Savureaza preparate exceptioanle, gatite perfect datorita sistemului avansat de condensare ce distribuie in mod egal umezeala acumulata pentru a garanta rezultate fragede de fiecare data.

 

   

Compatibilitate cu sersele de caldura

Oala este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

 

   

Tefal, nr. 1 la nivel mondial

Tefal este liderul mondial in vanzarea produselor la categoria articolelor de bucatarie.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.