Oala Tefal Cook & Clip, 22 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Oala Tefal Cook & Clip, 22 cm de la Tefal

Oala Tefal Cook & Clip, 22 cm

Inovatia face gatit sa fie usor & sigur

Obtine rezultate perfecte rapid si sigur datorita oalei Tefal Cook & Clip! Sistemul inovativ Easy-lock va tine fix capacul special conceput pentru a turna lichidele, fara a fi nevoie de alte ustensile, astfel ca poti prepara orice reteta de la paste, orez chiar si legume. Economiseste timp si energie in bucatarie in timp ce gatesti retete delicioase pentru intreaga familie!

Oala Tefal Cook & Clip: Inovatia face gatit sa fie usor & sigur

Economiseste timp si energie in bucatarie datorita sistemului inovativ al oalei Tefal Cook & Clip! Prepara orice reteta, de la paste, orez, legume fierte si nu numai, in timp ce sistemul inovativ Easy-lock va tine fix capacul special conceput pentru turnarea usoara a lichidelor fara a fi nevoie de alte ustensile! Confectionata din inox de inalta calitate, oala iti va permite sa prepari retete delicioase datorita bazei groase ce asigura o difuzie perfecta a caldurii pe intreaga suprafata a acesteia, in timp ce manerul ofera un plus de confort in utilizare. Capacul de stilca ofera o monitorizare usoara a preparatului si are un suport incorporat in maner pentru repozitarea polinicului. Gradajele interioare sunt usor de citit si permit dozarea perfecta a ingredientelor pentru rezultate delicioase. Oala este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

 

Inox premium: garantie de 10 ani

Stapaneste artele gatitului datorita garantiei de 10 ani si a materialelor de inalta calitate utilizate.

   

Tehnologie prin inductie

Bucura-te de rezultate perfecte si delicioase in fiecare zi datorita bazei ce ofera o difuzie optima a caldurii pe intreaga suprafata a oalei.

   

Sistem Easy-lock

Acest sistem revolutionar permite o turnare a lichidelor usoara si sigura fara a fi nevoie de alte ustensile! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa blochezi capacul folosind manerele.

   

Suport pentru polonic

Pastreaza-ti blatul de bucatarie curat datorita suportului pentru polonic integrat in manerul capacului de sticla

   

Capac pentru turnare inteligent

Acesta are 2 suprafete cu orificii incorporate pentru turnarea usoara a lichidelor.

   

Dozare perfecta

Gradatiile usor de citit iti vor permite sa dozezi cu precizie fiecare ingredient pentru a obtine retete delicioase in fiecare zi.

   

 Compatibilitate cu sursele de caldura

Tefal Daily Cook este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

   

Tefal, Nr. 1 la nivel mondial*

Tefal este liderul mondial in vanzarea articolelor de bucatarie.
*Studiu independent cu date din 2016, valoare vanzarilor pe brand, categoria articolelor de bucatarie.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.