Tigaie Tefal Evercook, 24 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tigaie Tefal Evercook, 24 cm de la Tefal

Tigaie Tefal Evercook, 24 cm

 

 

Tigaia Tefal Ever Cook este confectionata din inox de inalta calitate ce beneficiaza de o garantie de 10 ani pentru ca tu sa poti gati retetele tale favorite in fiecare zi. Baza groasa si rezistenta garanteaza o difuzie optima a caldurii pe intreaga suprafata de gatire, in timp ce manerul nituit din inox ofera confort sporit in utilizare. Tigaia este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

Tigaia Tefal Ever Cook

Tigaia Tefal Ever Cook este confectionata din inox de inalta calitate pentru rezultate delicioase ce sunt garantate timp de 10 ani datorita garantiei oferite. Baza groasa si rezistenta garanteaza o difuzie optima a caldurii pe intreaga suprafata de gatire si rezistenta sporita la deformare. Manerul nituit din inox ofera o manevrabilitate usoara si confort in utilizare pentru sesiunile intense de gatit. Tigaia este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie, in timp ce invelisul antiaderent Titanium si indicatorul de temperatura Thermo-Spot® contribuie la obtinerea de rezultate delicioase de fiecare data.

 

 

 

Inox premium si garantie de 10 ani

Perfectioneaza arta gatitului datorita garantiei de 10 ani ce acopera inoxul din care este confectionata tigaia ce ii ofera o durabilitate imbunatatita in timp.

   

 

Baza rezistenta

Tigaia beneficiaza de o baza rezistenta ce a fost conceputa special pentru o utilizare indelungata si rezistenta impotriva deformarii.

   

 

Maner nituit

Acesta ofera confort sporit in utilizare.

   

 

Finisaj lucios

Tigaia dispune de un finisaj lucios ce va oferi un plus de stil bucatariei tale.

   

Thermo-Spot

 

Acesta devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura ideala pentru gatit, garantand astfel rezultate perfecte in fiecare zi.

   

Invelis antiaderent Titanium

 

Invelis antiaderent Titanium

   

Tefal, nr. 1 la nivel mondial

 

Tefal este liderul mondial in vanzarea produselor la categoria articolelor de bucatarie.

   

Compatibilitate cu sursele de caldura

 

Tigaia este compatibila cu toate sursele de calduca, inclusiv plitele cu inductie.

   

Invelis antiaderent 100% sigur

 

Acesta nu contine coompusi, precum PFOA-, Plumb sau Cadmiu.

   
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.