Tigaie Tefal Duetto, 24 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tigaie Tefal Duetto, 24 cm de la Tefal

Tigaie Tefal Duetto, 24 cm

 

Duetto, bucură-te de ingeniozitate!

Tigaia Tefal Duetto este confecționată din aluminiu 18/10 de înaltă calitate și beneficiază de o garanție de 10 ani. Tigaia dispune de o bază groasă ce asigură o difuzie optimă a căldurii și rezistență împotriva deformării. Învelișul antiaderent Titanium garantează o alunecare perfectă pentru sesiuni de gătit rapide și curățare ușoară.

Tigaia Tefal Duetto: Pentru o utilizare ușoară

Datorită bazei groase, tigaia Tefal Duetto asigură o difuzie optimă a căldurii și rezistență sporită la deformare. Duetto este confecționată din inox 18/10 de înaltă calitate și beneficiază de o garanție de 10 ani. Învelișul său antiaderent Titanium asigură o alunecare perfectă pentru sesiuni de gătit rapide și curățare ușoară.

 

Inox premium și garanție de 10 ani

 

Perfecționează arta gătitului datorită garanției de 10 ani ce acoperă inoxul din care este confecționată tigaia ce ii oferă o durabilitate îmbunătățită în timp.

   

Înveliș antiaderent Titanium

 

Acesta dispune de un strat consolidat cu minerale, precum și de un strat cu particule de titan pentru rezistență sporită.

   

Thermo-Spot

 

Acesta devine roșu intens atunci când tigaia a atins temperatura ideală pentru gătit, garantând astfel rezultate perfecte în fiecare zi.

   

Înveliș antiaderent 100% sigur

 

Acesta nu conține coompuși, precum PFOA-, Plumb sau Cadmiu.

   

Bază rezistentă

 

Tigaia beneficiază de o bază rezistentă ce a fost concepută special pentru o utilizare îndelungată și rezistentă împotriva deformării.

   

Mâner ergonomic

 

Acesta oferă confort sporit în utilizare.

   

Tefal, nr. 1 la nivel mondial

 

Tefal este liderul mondial în vânzarea produselor la categoria articolelor de bucătărie.

   

Compatibilitate cu sursele de căldură

 

Tigaia este compatibilă cu toate sursele de călducă, inclusiv plitele cu inducție.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.