Oala cu capac Tefal Duetto, 24 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Oala cu capac Tefal Duetto, 24 cm de la Tefal

 

2 in 1 pentru sesiuni de gatit usoare si fara griji!

Petrece mai putin timp in bucatarie si mai mult cu cei dragi datorita oalei Tefal Duetto! Aceasta este confectionata din inox de calitate premium, proiectat special pentru utilizare de lunga durata si dispune de capace inteligente pentru strecurare si margini pentru turnare ce garanteaza gatire usoara si curatare rapida. De asemenea, Tefal Duetto beneficiaza de un capac de sticla pentru monitorizare usoara si preparare perfecta a retetelor tale favorite pentru intreaga familie in fiecare zi!

Oala Tefal Duetto: 2 in 1 pentru sesiuni de gatit usoare si fara griji!

Tefal Duetto este oala din inox multifunctionala ce te va ajuta sa economisesti timp in bucatarie si sa petreci mai mult timp alaturi de cei dragi. Vasul este confectionat din inox de calitate premium, rezistent la rugina, si beneficiaza de o garantie de 10 ani asigurand astfel robustete si durabilitate o perioada indelungata. Duetto dispune de margini pentru turnare avand un capac pentru strecurare proiectat special cu orificii mari pe o singura parte pentru a strecura pastele si orifii mici pe cealalta parte pentru strecurarea orezului, rezultatul este unul singur si anume sesiuni de gatit fara griji si curatare rapida! Gradatiile de la interiorul vasului ofera o dozare perfecta a ingredientelor pentru rezultate delicioase, in timp ce manerele nituite ofera o priza perfecta si siguranta imbunatatita. Designul elegant al vasului Tefal Duetto ofera un plus de eleganta bucatariei tale, iar capacele de stilca ofera o monitorizare usoara a preparatelor tale. De asemenea, este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie pentru sesiuni de gatit perfecte!

Oala de 24 cm TEFAL Duetto G7194655

  • Ideala pentru a prepara retetele tale favorite pentru intreaga familie precum paste, orez, retete ce necesita fierbere si sosuri fine;
  • Vase de calitate premium cu design robust si sigur, ce nu se vor deteriora in timp;
  • Acestea sunt proiectate special cu margini pentru turnare si capace pentru strecurare usoara;
  • Manere nituite ce ofera o siguranta imbunatatita si utilizare de lunga durata;
  • Gradatii la interiorul vasului pentru dozare perfecta a ingredientelor;
  • Compatibilitate cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

 

 

Inox de calitate premium

Stapaneste artele gatitului datorita garantiei de 10 ani pentru inoxul de calitate premium ce-ti va oferi rezultate perfecte pentru o perioada lunga de timp.

 

Capac de strecurare si margini pentru turnare

Vasele dispun de un capac proiectat special ce include orificii de strecurare si margini pentru turnare, toate acestea pentru ca tu sa te poti bucura de sesiuni de gatit fara griji.

 

Gradatii inteligente pentru masurare

Acestea ofera o dozare perfecta a ingredientelor pentru rezultate delicioase de fiecare data.

 

Manere nituite

Acestea ofera o siguranta imbunatatita si utilizare de lunga durata.

 

Capac de sticla

Acesta ofera o monitorizare optima a preparatului tau pentru sesiuni de gatit fara griji.

 

Compatibilitate cu sursele de caldura

Vasele Tefal Duetto sunt compatibile cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

 

Tefal, Nr.1 la nivel mondial*

Tefal este liderul mondial in vanzarea la categoria articolelor de bucatarie.

*Studiu independent cu date din 2016, valoare vanzarilor pe brand, categoria articolelor de bucatarie.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.