Tigaie Tefal Success, 26 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tigaie Tefal Success, 26 cm de la Tefal

Pentru reusitele de zi cu zi!

Tigaia Tefal Success te va ajuta sa obtii rezultate perfecte in fiecare zi! Dispunand de invelisul exclusiv Tefal Titanium Pro, aceasta gama de tigai extra durabile si anti-aderente rezista pana la de 2 ori mai mult.* Laturile sale adanci si indicatorul de temperatura Tefal Thermo-Spot® te ajuta sa obtii rezultate perfecte in fiecare zi! *Comparat cu Titanium Force

Tigaie Tefal Success: Tigaie cu inductie, anti-aderenta, pentru rezultate perfecte in fiecare zi!

Tigaia antiaderenta Success este conceputa pentru cei care iubesc sa gateasca si sunt aliatul perfect pentru retetele de zi cu zi, datorita invelisului Titanium Pro, care rezista de pana la de 2 ori mai mult. Cu tigaia Success, gatitul devine o placere! Datorita tehnologiei Thermo-Spot®, gatitul nu a fost niciodata mai usor. Compatibia cu orice tip de plita, inclusiv cele cu inductie, aceasta tigaie dispune de un maner ferm, pentru o utilizare confortabila, o forma adanca pentru a evita stropitul si un exterior ani-aderent, usor de curatat. Cu Tefal, brand-ul numarul #1 in lume pentru vase de gatit, vei obtine rezultate delicioase, zi dupa zi.

 

Invelis antiaderent Titanium Pro: rezista pana la de 2 ori mai mult

 

Invelisul anti-aderent de inalta calitate este extra durabil si rezustent datorita stratului de minerale si un invelis protector din particule de titan.

   

Thermo-Spot

 

Senzorul Thermo-Spot devine complet rosu atunci cand tigaia atinge temperatura ideala pentru folosire, garantand textura, culoarea si gustul perfect, pentru mese delicioase si pline de savoare, in fiecare zi.

   

Maner confortabil

 

Maner confortabil in folosire si elegant.

   

Fara stropituri

 

Forma adanca asigura sesiuni de gatit mai ordonate si mai conveniente, fara stropituri pe plita ta.

   

Compatibil cu orice plita + inductie

 

Compatibil cu plitele cu gaz, electrice, ceramice sau cu inductie.

   

Invelis exterior antiaderent

 

Sesiuni de gatit confortabile si curatare usoara. Easy cleaning and convenient cooking.

   

Confectionat in Franta

 

Tefal Success a fost proiectata si confectionata in Franta.

   

Tefal: gateste sanatos, gandeste eco-friendly

 

Invelis 100% antiaderent: fara PFOA, fara plumb si fara cadmiu. Produs reciclabil.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.