Tigaie grill Tefal Daily Chef, 26 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tigaie grill Tefal Daily Chef, 26 cm de la Tefal

Gratar perfect preparat

Bucura-te de sesiuni de gatit mai usoare ca niciodata datorita tigaii Tefal Daily Chef. Invelisul sau antiaderent, atat la interior, cat si la exterior, ofera o curatare usoara si rezultate perfecte fara efort. Tehnologiile inovative aduc un plus de confort in utilizare, pentru ca tu sa poti gati retetele tale favorite pentru cei dragi in fiecare zi.

Tigaia grill Tefal Daily Chef: Gratar perfect preparat

Cu tigaia Tefal Daily Chef, ia-ti la revedere de la curatatul dificil, ingrediente lipite de tigaie si greu de curatat de pe vasul de gatit. Tigaia iti va permite sa prepari retetele tale favorite, fara adaos de grasime, in timp ce structura sa cu greutate redusa si manerul ergonomic garanteaza confort sporit in utilizare. Baza inovativa Tefal Thermo-Fusion™ ofera o difuzie optima a caldurii pe intreaga suprafata de gatire, in timp ce indicatorul de temperatura Thermo-Signal™ garanteaza rezultate perfecte de fiecare data.

Tigaie grill TEFAL Daily Chef de 26 cm E2374074

  • Invelis antiarederent Titanium, cu insertii de titan;
  • Invelis 100% sigur, confectionat din materiale ce nu contin PFOA, cadmiu sau plumb;
  • Indicatorul Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura ideala pentru gatit, garantand astfel rezultate perfecte de fiecare data;
  • Rezultate perfecte de gatire datorita difuziei optime a caldurii prin intermediul inductiei;
  • Prepara fripturi si legume gratinate datorita suprafetei de tip gratar;
  • Confectionata in Franta folosind materiale de inalta calitate;
  • Compatibilitate cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

Gratar perfect

 

Bucura-te de fripturi fragede si legume perfect gratinate datorita tigaii grill Tefal Daily Chef si a functiilor sale inteligente ce te vor ajuta sa prepari retetele tale favorite fara efort.

   

Invelis antiaderent Titanium

 

Acesta ofera o rezistenta sporita datorita structurii sale consolidate cu particule de titan, garantand rezultate perfecte de fiecare data.

   

Invelis antiaderent 100% sigur

 

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmiu. Produsele Tefal Daily Chef sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

   

Thermo-Signal™

 

Acesta devine rosu intens atunci cand tigaia atinge temperatura ideala pentru gatit, garantand astfel textura, gustul si culoarea perfecta pentru mese delicioase in fiecare zi.

   

Tehnologie prin inductie

 

Bucura-te de preparate delicioase in fiecare zi datorita difuziei optime a caldurii pe intreaga suprafata de gatire si a tehnologiei avansate ce previne deformarea in timp.

   

Margine pentru turnare

 

Tigaia dispune de margini profilate pentru a transfera cu usurinta preparatele direct in farfurie.

   

Compatibilitate cu sursele de caldura

 

Daily Chef este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

   

Invelis antiaderent performant

 

Acesta este ideal pentru a prepara toate retetele tale favorite fara efort. Usor de curatat atat la interior, cat si la exterior.

   

Tefal, Nr. 1 la nivel mondial*

 

Tefal este liderul mondial in vanzarea articolelor de bucatarie.
*Studiu independent cu date din 2019, valoare vanzarilor pe brand, categoria articolelor de bucatarie.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.