Set Tefal Ingenio Stainless Steel, 3 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set Tefal Ingenio Stainless Steel, 3 piese de la Tefal

Sesiuni de gatit simple cu un singur click!

Datorita tehnologiei Ingenio ce confera 100% siguranta, poti trece de la o tigaie la alta printr-un simplu click. Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor, poti servi direct pe masa sau sa depozitezi mancarea ramasa in frigider. Designul inteligent al vaselor, acestea pot fi depozitate cu usurinta unul in altul, pentru a economis spatiu in bucataria ta. Ingenio Preference este confectionat din inox de inalta calitate.

Setul de 4 piese Tefal Ingenio Preference: Sesiuni de gatit simple cu un singur click!

Cu Ingenio Preference poti gati pe plita, in cuptor, poti servi direct pe masa sau sa depozitezi mancarea ramasa in frigider. Designul inteligent permite depozitarea vaselor unul peste altul, pentru a economisi spatiu in bucataria ta. Manerul patentat ofera siguranta sporita si poate suporta o greutate de pana la 10 kg. Ingenio Preference este compatibil cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie. Vasele sunt confectionate din inox de inalta calitate si beneficiaza de invelisul foarte rezistent, 100% sigur, Titanium Excellence, oferind vaselor Ingenio Preference o rezistenta sporita la zgarieruri si curatare usoara.

Ingenio: inovatie in bucatarie

 

Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor, poti servi direct pe masa sau sa depozitezi mancarea ramasa in frigider. De altfel, preparatul poate fi reincalzit in acelasi vas fara a mai fi nevoie sa-l transferi.

   

Gradatii usor de citit

   

Thermo-Spot®

 

Acesta devine rosu deplin atunci cand tigaia atinge temperatura ideala pentru gatit. Acesta garanteaza:
 

  • Cea mai buna textura;
  • Cea mai buna culoare;
  • Cea mai buna aroma, pentru meniuri delicioase in fiecare zi.
   

Inox de calitate premium

 

Acesta ofera rezistenta sporita si rezultate perfecte de fiecare data.

   

Compatibilitate cu sursele de caldura

 

Ingenio Preference este compatibil cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

   

Baza groasa de inox

   

100% Invelis antiaderent 100% sigur

 

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmium. Produsele Ingenio sunt si prietenoase cu mediul inconjurator.

   

Tefal, nr.1 la nivel mondial

 

Tefal este liderul mondial in vanzarea la categoria articolelor de bucatarie.

 

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.