Set de 5 piese inox Tefal Cook&Cool, 16/20/26 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set de 5 piese inox Tefal Cook&Cool, 16/20/26 cm de la Tefal

Gateste in siguranta si fara griji

Vasele de bucatarie din setul Tefal Cook & Cool sunt confectionate din materiale rezistente, de inalta calitate si dispun de functii special concepute pentru siguranta maxima si confort. Manerele din material moale, izolate termic, te vor ajuta sa gatesti din ce in ce mai bine retetele tale favorite in deplina siguranta. Acestea ofera o priza optima, fara transfer de caldura chair si dupa durata prelungita de utilizare, iar inoxul asigura performante si o durata de viata prelungita. 

Proiectate special pentru a oferi durabilitate maxima, setul de vase de bucatarie Tefal Cook & Cool ofera sesiuni de gatit usoare, placute si fara griji. Manere din silicon moale, izolat termic, pentru a elimina riscul arsurilor, chiar si dupa o durata lunga de utilizare. Tehnologia Thermo-Spot® iti va permite sa prepari retetele tale favorite respectand temperatura ideala pentru gatit, in timp ce invelisul antiaderent Titanium ofera o curatare fara efort. Sesiunile de gatit sunt mai usoare ca niciodata atunci cand ai uneltele potrivite pentru a gati preparate apetisante si pline de aroma. Descopera vasele de bucatarie confectionate din materiale de inalta calitate, facute pentru a rezista in timp. De asemenea, vasele dispun de o varietate de functii special concepute pentru a-ti usura viata in bucatari precum: manere din inox nituite cu o rezistenta sporita, gradatii pentru dozarea usoara a ingredientelor si manere aderente pentru o priza ideala.

Set de 3 piese TEFAL Cook & Cool G715S514  

  • Preparate delicioase: setul esential pentru a-ti depasi limitele in materie de gatit;
  • Garantie de 10 ani: Descopera vasele de bucatarie de calitate premium, ce dispun de un design robust pentru o utilizare de lunga durata;
  • Siguranta: maner din silicon moale: acesta ofera o priza ideala, fiind izolat termic nu va exista un transfer de caldura chiar si dupa o perioada lunga de utilizare;
  • Robust: Stabilitate perfecta si design exceptional: manere din inox nituite, rezistente si fiabile;
  • Invelis antiaderent Titanium usor de utilizat si curatat;
  • Tehnologia Thermo-Spot® iti va permite sa gatesti la temperatura ideala pentru rezultate perfecte;
  • Usor de utilizat datorita gradatiilor de pe suprafata vaselor;
  • Design elegant: finisare eleganta, de tip lucios la exterior, ce va aduce un plus de eleganta bucatariei tale;
  • Setul include si capace de sticla cu un design modern;
  • Comaptibilitate cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie;
  • Nr.1 la nivel mondial*: Cu Tefal, Nr.1 la nivel mondial, poti gati in siguranta si fara griji!
  • Prietenos cu mediul inconjurator: produse reciclabile cu invelis antiaderent 100% sigur (nu contine PFOA, plumb, cadmiu) (doar pentru tigai).

*Studiu independent cu date din 2016, valoarea vanzarilor pe brand, categoria articolelor de bucatarie.

 

 

 

Inox de calitate premium - garantie de 10 ani

Depaseste-ti limitele in meterie de gatit datorita garantiei de 10 ani. Inoxul de inalta calitate ofera protectie impotriva ruginii rezultand astfel o durabilitate sporita si elimina riscul pagubelor in timp.

 

Manere sigure, izolate termic

Acestea ofera sesiuni de gatit gara griji si nu retin caldura chiar si dupa o perioada prelungita de utilizare, iar invelisul aderent ofera o priza perfecta pentru siguranta maxima.

 

Rezultate perfecte

Baza groasa, rezistenta la impact, previne aparitia deformarilor in timp, garantand o difuzie egala a temperaturii pentru rezultate delicioase si omogene.

 

Desgin robust si sigur

Manerele atasate prin pricesul de nituire ofera siguranta sporita pentru performante si o durata de viata prelungita a produsului.

 

Dozare perfecta a ingredientelor

Vasele de bucatarie Cook & Cool dispun de gradatii precise pentru dozarea perfecta a ingredientelor pentru confort sporit (doar pentru oale).

 

Usor de utilizat si curatat

Invelisul antiaderent de inalta calitate Titanium este foarte rezistent si durabil datorita stratului consolidat cu minerale si a invelisului protector si particule de titan.

 

Compatibilitate cu sursele de caldura

Vasele din setul Cook & Cool sunt compatibile cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

 

Tefal, nr.1 la nivel mondial*

Tefal este liderul mondial in vanzarea la categoria articolelor de bucatarie.

*Studiu independent cu date din 2016, valoarea vanzarilor pe brand, categoria articolelor de bucatarie.

 

 

Tehnologia Thermo-Spot®

Indicatorul Thermo-Spot® devin rosu intens atunci cand vasul de bucatarie a atins temperatura ideala pentru gatit. Acesta garanteaza textura, culoarea si aroma perfecta pentru mese delicioase si pline de savoare.

Proiectat in Franta

Vasele de bucatarie Cook & Cool sunt proiectate in Franta.

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.