Tigaie Tefal XL Force, 28 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
138,16 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.06 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3168430320550

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tigaie Tefal XL Force, 28 cm de la Tefal

Tigaia de mari dimensiuni si foarte rezistenta

Tigaia Tefal XL Force iti ofera cele mai bune atuuri pentru a gati cu succes acasa retete delicioase precum legume gratinate, pui, cotlete de vitel, burgeri suculenti si multe altele. Invelisul antiaderent foarte rezistent ofera durabilitate de lunga durata si curatare usoara, in timp ce tehnologia THERMO-SIGNAL™ garanteaza rezultate perfecte de fiecare data - toate acestea oferite de o tigaie de mari dimensiuni, ce ofera o suprafata de gatire suficient de mare pentru a prepara retete delicioase pentru intreaga familie, zi dupa zi.

Tigaia Tefal XL Force: Delicios si sanatos

Descopera tigaia perfecta: Tefal XL Force a fost proiectata special pentru sesiuni de gatit de zi cu zi, oferind performante de lunga durata, cu o forma generoasa, pentru preparate delicioase si sanatoase in fiecare zi. Tigaia iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru retete delicioase in fiecare zi: un invelis antiaderent foarte rezistent - durabil, prietenos cu mediul inconjurator prin reducerea consumului de energie si usor de curatat - Tehnologia avansata advanced THERMO-SIGNAL™ ce garanteaza rezultate perfecte de fiecare data si baza Diffusion+ pentru o difuzie optima a caldurii pe intreaga suprafata de gatire. Toate acestea vin la pachet cu tigaia de mari dimensiuni XL Force, proiectata special pentru a prepara retete delicioase si sanatoase pentru intreaga familie. Tigaia este ideala pentru a prepara retete sanatoase in fiecare zi, precum pui pentru salata Caesar, lipii delicioase, preparate pentru micul dejun si multe altele pentru mese savuroase si pline de gust in fiecare zi. La Tefal, tot ceea ce facem, facem cu grija de 60 de ani. Inca de la inceput, sunt impinsi de o dorinta continua de a inova si confectiona produse perfect sigure si foarte performante, prietenoase cu mediul inconjurator. Acestea sunt garantate a nu contine PFOA, Cadmiu si Plumb si sunt confectionate folosind experienta noastra vasta in domeniu.

Tigaie TEFAL XL Force de 28 cm: 

  • Invelis antiaderent cu performante de lunga durata, cu pana la de 2 ori mai mult fati de invelisul antiaderent standard Tefal;
  • Invelisul antiaderent este 100% si nu contine PFOA, plumb sau cadmiu;
  • Indicator Thermo-Signal™ ce devine rosu intens atunci cand tigaia atinge temperatura ideala pentru gatit;
  • Suprafata mare de gatit pentru a prepara retete delicioase pentru intreaga familie;
  • Baza Diffusion+ pentru o difuzie optima a caldurii pe intreaga suprafata a acesteia;
  • Maner ergonomic pentru confort si stabilitate in utilizare;
  • Confectionat in Franta;
  • Compatibilitate cu toate sursele de caldura, cu exceptia plitelor cu inductie.

 

Invelis antiaderent de lunga durata

Conceput sa reziste sesiunilor de gatit zilnice datorita straturilor sale primare ultra-densificate, acest invelis ofera performante antiaderente de pana la 2 ori mai lungi decat invelisul standard Tefal.

 

Invelis antiaderent sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, lumb sau cadmiu. Produsele Tefal XL Force sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

 

Tigaie de mari dimensiuni

Tigaia dispune de o forma suficient de adanca, ideala pentru a gati o cantitate mare de preparate pentru intreaga familie.

 

Thermo-Signal™

Acesta devine rosu intens atunci cand tigaia atinge temperatura ideala pentru gatit, garantand astfel textura, gustul si culoarea perfecta pentru mese delicioase in fiecare zi.​

 

Baza Diffusion+

Datorita acestei baza, caldura este distribuita egal pe intreaga suprafata de gatire pentru rezultate perfecte de fiecare data.

 

Maner ergonomic

Proiectat pentru performante de durata, manerul ofera o ergonomie imbunatatita si confort sporit in utilizare.

 

Compatibilitate cu sursele de caldura

Tefal XL Force este compatibila cu toate sursele de caldura, cu exceptia plitelor cu inductie.

 

Tefal, nr.1 la nivel mondial*

Tefal este liderul mondial in vanzarea la categoria articolelor de bucatarie. *Studiu independent cu date din 2019, valoarea vanzarilor pe brand, categoria articolelor de bucatarie.

 

Confectionat in Franta

XL Force a fost proiectat si confectionat in Franta, folosind materiale de inalta calitate.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.