Set de 4 piese inox Tefal Emotion, 16/18/20 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set de 4 piese inox Tefal Emotion, 16/18/20 cm de la Tefal

Lasa-te inspirat!

Datorita tehnologiei Ingenio ce confera 100% siguranta, poti trece de la o tigaie la alta printr-un simplu click. Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor, poti servi direct pe masa sau sa depozitezi mancarea ramasa in frigider. De altfel, preparatul poate fi reincalzit in acelasi vas fara a mai fi nevoie sa-l transferi. Datorita sistemului cu maner detasabil, vasele de gatit ingenio alaturi de maner pot fi depozitate cu usurinta. Vasele beneficiaza de o baza groasa ce garanteaza rezultate omogene de fiecare data. Acestea sunt confectionate din inox premium 18/10 si dispune de o garantie de 10 ani. Invelisul antiaderent ofera o rezistenta extrema si de lunga durata.

Setul de vase de bucatarie Tefal Ingenio Emotion:

Cu Ingenio Emotion poti gati pe plita, in cuptor, poti servi direct pe masa sau sa depozitezi mancarea ramasa in frigider. De altfel, preparatul poate fi reincalzit in acelasi vas fara a mai fi nevoie sa-l transferi. Datorita sistemului cu maner detasabil, vasele de gatit ingenio alaturi de maner pot fi depozitate cu usurinta. Manerul patentat detasabil poate suporta o greutate de pana la 10 kg** si beneficiaza de o garantie de 10 ani*. Ingenio Emotion a fost proiectat cu scopul de a imbunatati si oferi placerea de a gati datorita designului sau elegant. Vasele sunt confectionate din ino premium 18/10, garantat pentru o perioada de 10 ani si beneficiaza de o baza din aluminiu groasa pentru rezultate omogene.  

*Aceasta garantie Tefal nu afecteaza drepturile legale ale consumatorilor sau acele drepturi ce nu pot fi excluse sau limitate, nici drepturile privind comerciantul de la care consumatorul a cumparat produsul.

**Conform testelor interne.

***Studiu independent cu date din 2019, valoarea vanzarilor pe brand, categoria articolelor de bucatarie.

 

 

 

 

Ingenio: inovatie in bucatarie!

Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor, poti servi direct pe masa sau sa depozitezi mancarea ramasa in frigider. De altfel, preparatul poate fi reincalzit in acelasi vas fara a mai fi nevoie sa-l transferi.

 

 

 

Garantat pentru 5 ani***

Stapaneste artele gatitului datorita garantiei de 5 ani pentru inoxul premium 18/10.

 

 

 

Baza groasa!

Aceasta a fost conceputa special pentru a preveni deformarea in timp si pentru a oferi rezultate perfecte prin difuzia optima a caldurii pe intreaga suprafata a acesteia.

 

 

 

Siguranta sporita!

Vasele pot fi utilizate in siguranta impreuna cu ustensilele din metal.

 

 

 

Margini pentru turnare!

Pentru o servire usoara de fiecare data.

 

 

 

Gradatii usor de citit!

Ideale pentru o dozare perfecta a ingredientelor.

 

 

 

Thermo-Spot®

Indicatorul Thermo-Spot® (doar pentru tigai) devine rosu intens atunci cand tigaia atinge temperatura ideala pentru gatit. Acesta garanteaza cea mai buna textura, cea mai buna culoare si cea mai buna aroma pentru meniuri delicioase in fiecare zi.

 

 

 

Garantie de 10 ani la maner (doar la seturi)!

Usor de folosit cu o singura mana, este prevazut cu un sistem de fixare in 3 puncte pentru ca tu sa nu-ti faci nicio grija privind siguranta;
Manerul Ingenio suporta o greutate de pana la 10 kg*.
*conform testelor interne efectuate cu produsele Ingenio.

 

 

 

Compatibilitate cu sursele de caldura!

Gama Ingenio Essential este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductiei.

 

 

 

Tefal, nr.1 la nivel mondial***

Tefal este liderul mondial in vanzarea la categoria articolelor de bucatarie.

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.