Set tigaie Tefal Elegance Ingenio, 3 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set tigaie Tefal Elegance Ingenio, 3 piese de la Tefal

 
Sesiuni de gatit perfecte, simplu si sigur cu un singur clic!

Este usor sa gatesti cu Ingenio multumita manerului 100% detasabil. Gateste pe plita, muta in cuptor, seveste direct la masa si pastreaza in frigider. De asemenea, acestea nu necesita un spatiu mare de depozitare datorita designului ce permite depozitarea acestora unul peste altul. Tefal Ingenio Elegance este compatibil cu toate sursele de caldura, mai putin pe plitele cu inductie si dispunde de invelisul Antiaderent Titanium Force ce ofera o alunecare perfecta de lunga durata.

Setul de vase de bucatarie Tefal Ingenio Elegance: Versatil cu un singur clic

Gateste pe plita, muta in cuptor, seveste direct la masa, pastreaza in frigider, Ingenio este solutia inteligenta pentru sesiuni de gatit perfecte.
De asemenea, setul de vase de bucatarie Tefal Ingenio Elegance nu necesita un spatiu mare de depozitare datorita designului inteligent, in timp ce manerul patentat 100% sigur si detasabil poate rezista la o sarcina de pana la 10 kg si beneficiaza de o garantie de 10 ani*. Ingenio Eleganceeste compatibil cu toate sursele de caldura, mai putin pe plitele cu inductie si dispune de indicatorul de temperatura Thermo-Spot® pentru preparate perfect gatite, pline de savoare. Setul de vase de bucatarie beneficiaza de invelisul antiaderent 100% sigur Titanium Force*** (doar pentru tigai), vasele fiind foarte rezistente la zgarieturi si sunt usor de curatat. Obtine rezultate delicioase in fiecare zi cu Tefal, #1 la categoria articolelor de bucatarie****.
*Aceasta garantie Tefal nu afecteaza drepturile legale pe care le poate avea un consumator sau acele drepturi care nu pot fi excluse sau limitate nici drepturi impotriva comerciantului cu amanuntul pe care consumatorul la cumparat produsul
**Potrivit testelor interne
***Invelisul antiaderent Titanium Force rezista cu pana la de 2 ori mai mult fata de invelisul PowerGlide
****Date ale studiului independent in 2014, la numarul de vanzari, la categorie de articole de bucatarie
 
 Titanium Force: cu pana la de 2 ori mai rezistent*

Invelisul antiaderent Titanium Force este consolidat cu un strat de minerale pentru a rezista cu pana la de 2 ori mai mult*.
   
Thermo-Spot

Indicatorul Thermo-Spot iti indica temperatura ideala pentru a incepe sa gatesti, pentru precizie desavarsita si mese perfect preparate zi de zi.
   
Invelis extern antiaderent

Acesta ofera o curatare usoara si sesiuni de gatit perfecte de fiecare data.

Compatibil cu masina de spalat vase, da, cu exceptia manerelor.
   
Compatibilitate cu sursele de caldura

Tefal Ingenio Elegance este compatibil cu toate sursele de caldura, mai putin pe plitele cu inductie.
   
Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmium. Produsele Ingenio sunt si prietenoase cu mediul inconjurator.
   
Invelis exterior antiaderent, cu finisaj lucios

Ingenio Elegance este usor de curatat datorita invelisului antiaderent ce ofera un efect metalic, lucios.
   
Ingenio: setul de vase de bucatarie versatil

De la plita, in cuptor, la masa, in frigider sau masina de spalat vase - cu spatiu optim de depozitare.
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.