Set 7 piese Tefal Ingenio All In One

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set 7 piese Tefal Ingenio All In One de la Tefal

 

Set de Oale Tefal Ingenio All In One

Tot ceea ce ai nevoie este aici!

Preparatele delicioase sunt acum usor de obtinut datorita setului de vase de bucatarie Tefal Ingenio All in One. Acesta ofera versatilitate sporita si confort in utilizare datorita celor 7 functii de gatire.

Setul de vase de bucatarie Tefal Ingenio® All-in-One: Tot ceea ce ai nevoie este aici!

Prepara retete delicioase fara efort datorita setului de vase de bucatarie Tefal Ingenio All in One ce ofera 7 functii de gatire intr-un singur set. Descopera versatilitate sporita: de la plita, in cuptor, poti servi direct pe masa sau sa depozitezi mancarea ramasa in frigider. Ingenio beneficiaza de un design ce permite depozitarea vaselor unul peste altul pentru o depozitare optima in dulapul de bucatarie. Capacul inteligent cu functia Cook Boost incorporata ogera rezultate perfecte intr-un timp scurt, in timp ce manerul detasabil ofera un nivel ridicat de confort in utilizare. Imbunatateste-ti bucataria cu setul Ingenio, ideal pentru o varietate de tehnici de gatire: gatire rapida, la aburi, fierbere, prajire, inabusit, si depozitare, toate acestea intr-un design compact proiectat sa se potriveasca in orice bucatarie.

Versatilitate sporita

De la plita, in cuptor, la masa, in frigider, setul de vase de bucatarie Tefal Ingenio All in One este ideal pentru o varietate de tehnici de gatire: gatire rapida, la aburi, fierbere, prajire, inabusit, si depozitare.

Economiseste spatiu

Setul de 8 piese poate fi depozitat cu usurinta in spatiul unei singure oale datorita designului ce permite depozitarea vaselor unul peste celalalt.

Gatire sanatoasaVitaminele sunt pastrate in proportie de pana la 80% (comparativ cu o oala standard de la acelasi producator), pentru un stil de viata sanatos.

Gatire rapida Fast cooking

Economiseste timp si prepara retetele tale favorite cu pana la de 2 ori mai rapid comparatib cu o oala standard de la acelasi producator (broccoli in 10 minute vs 26 minute).

Carte de retete

Pachetul include o carte de retete pentru a te ajuta sa experimentezi si sa descoperi rapid varietatea de posibilitati oferita de setul Ingenio.

Confectionat in Franta

Setul de vase de bucatarie Tefal Ingenio All in One este proiectat si fabricat in Franta.

Gatire sigura

Datoritp sistemului ingenios cu 5 puncte de siguranta, oala sub presiune Tefal garanteaza sesiuni de gatire sigure, zi dupa zi.

 

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.