Set de 5 piese Tefal Ingenio XL Force, tigaie 22X28 cm, cratita 16X20 cm, maner detasabil

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
405,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.88 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3168430335806

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Set de 5 piese Tefal Ingenio XL Force, tigaie 22X28 cm, cratita 16X20 cm, maner detasabil de la Tefal

Setul de 5 piese Tefal Ingenio XL Force: Extra rezistent

Setul de 5 piese Tefal Ingenio XL Force a fost conceput special pentru a-ti usura sesiunile de gatit. Treci de la plita la cuptor apoi la frigider* datorita manerului detasabil ce este mai mult decat un simplu accesoriu: sistem de siguranta in 3 puncte, poate suporta o greutate de pana la 10 kg**. Tefal Ingenio XL Force a fost proiectat special pentru a-ti usura sesiunile zilnice de gatit, oferind performante de lunga durata pe care te poti baza. XL Force iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru retete delicioase si sanatoase: un invelis antiaderent rezistent usor de curatat, tehnologia Thermo-Signal™ pentru rezultate suculente si baza Diffusion+ ce garanteaza o difuzie optima a caldurii pe intreaga suprafata de gatire pentru rezultate omogene.

Set de 5 piese TEFAL Ingenio XL Force L1589042

  • Usureaza-ti sesiunile de gatit: treci de la plita in cuptor si depoziteaza preparatul in frigider* datorita manerului detasabil pentru un plus de confort in utilizare.
  • Setul contine: cratita de 16/18/20 cm si 1 maner detasabil.
  • Economiseste spatiu: designul stivuibil iti va permite sa depozitezi vasele unul peste altul pentru a economisi spatiu in bucataria ta.
  • Maner detasabil: acesta poate suporta o greutate de pana la 10 kg**.
  • Usor de curatat: tigaia poate fi curatata cu usurinta datorita invelisului antiaderent.
  • Invelis antiaderent durabil: invelisul antiaderent Titanium 2X rezista cu pana la de 2x mai mult fata de invelisul antiaderent Tefal standard.
  • Indicator de temperatura: indicatorul inovativ Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura optima pentru a obtine rezultate perfecte de fiecare data.
  • Compatibilitate cu sursele de caldura: tigaia este compatibila cu toate sursele de caldura, cu exceptia plitelor cu inductie.
  • Baza Diffusion: Aceasta ofera o difuzie optima a caldurii pe intreaga suprafata de gatit pentru rezultate perfecte de fiecare data.
  • Confectionat in Franta: Tefal Ingenio Easy Cook & Clean este proiectat si confectionat in Franta la inalte standarde de calitate.

Setul ce le face pe toate

Acesta este ideal pentru a-ti usura sesiunile de gatit in fiecare zi: maner detasabil, tigaie compatibila cu cuptorul si frigiderul* cu un design stivuibil pentru a economisi spatiu.

*nu depozita alimente acide

   

Maner detasabil rezistent

Acesta beneficiaza de o varietate de caracteristici avansate, precum: sistem de siguranta in 3 puncte, poate suporta o greutate de pana la 10 kg.

   

Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmiu. Produsele Tefal ingenio XL Force sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

   

Invelis antiaderent Titanium

Invelisul antiaderent de inalta calitate Titanium, consolidat cu particule de titan, ofera performante antiaderente excelente, curatare fara efort si rezultate delicioase, pline de nutrienti si aroma.

   

Tehnologia Thermo-Signal™

Indicatorul Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura optima pentru gatit, garantand rezultate delicioase, culoarea si textura perfecta de fiecare data.

   

Usor de curatat

Proiectata special pentru a-ti usura sesiunile de gatit, cratita beneficiaza de un invelis antiaderent performant, atat la interior, cat si la exterior, pentru curatare usoara si confort in utilizare.

   

Baza Diffusion+

Aceasta garanteaza o difuzie optima a caldurii pe intreaga suprafata de gatire pentru rezultate perfecte si omogene de fiecare data.

   

Compatibilitate cu sursele de caldura

Tefal Ingenio XL Force este compatibila cu toate sursele de caldura, cu exceptia plitelor cu inductie.

   

Confectionat in Franta

Ingenio XL Force este proiectat si confectionat in Franta, la inalte standarde de calitate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Set
Tip Fara capac
Sursa de caldura

Gaz

Electric

Halogen

Vitroceramic

Instructiuni utilizare

Compatibil masina de spalat vase

Compatibil cuptor

Culoare Negru
Numar bucati/set 5
Continut pachet

1 x Maner

3 x Cratita

1 x Tigaie

MATERIAL

Material Aluminiu

DIMENSIUNI

Capacitate 1.7 l 2.2 l
Diametru 16 cm 18 cm 20 cm
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.