Cratita cu capac Tefal Ceramic Control 24 cm, Thermo-Spot, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cratita cu capac Tefal Ceramic Control 24 cm, Thermo-Spot, alb de la Tefal

 
Preparate crocante si sanatoase in fiecare zi!

Asocierea dintre indicatorul de temperatura Thermo-Spot™ si invelisul ceramic ultra rezistent pastreaza calitatile nutrientilor atunci cand vrei sa obtii preparate delicioase si crocante.

Cu Ceramic Control Induction detii controlul!


Gama Ceramic Control, dedicata pasionatilor de gatit, este aliatul ideal in bucatarie ce te ajuta sa pregatesti preparate delicioase si crocante, pastrand savoarea ingredientelor.
Indicatorul de temperatura exclusiv: pentru a obtine sesiuni de gatire perfecte, Tefal a echipat aceasta gama inovatova de tigai cu indicatorul de temperatura  Thermo-Spot. Acesta indica momentul optim in care poti incepe prepararea termica a alimentelor tale pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire si pentru a pastra aromele ingredientelor folosite.
Cu Gama Ceramic Control gatesti carnea perfect, conferi legumelor o crusta aurie si pregatesti sosuri cu arome deosebite pe orice sursa de caldura, inclusiv pe plitele pe inductie.
Invelisul din ceramica este rezistent si usor de curatat: gama de produse Ceramic Control dispune de 2 straturi ceramice rezistente la pete si zgarieturi. Mai mult, poti utiliza in siguranta ustensile metalice fara sa-ti faci griji in privinta zgarieturilor.

 
 
Caracteristici generale

Tip produs: Cratita

Numar piese: 2

Sursa de caldura: Inductie

Capac: Da

Material: Ceramic

Maner: Ergonomic

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.