BlackDecker Ventilator turn alb Black+Decker BXEFT49E, 102cm, 45 W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ventilator turn alb Black+Decker BXEFT49E, 102cm, 45 W de la BlackDecker

Ventilatorul turn Black+Decker este o solutie moderna, inovatoare, special conceput pentru racirea eficienta a incaperii in zilele calduroase de vara, cu nivel minim de zgomot. Acesta este prevazut cu panou de control cu afisaj LED si telecomanda. Cu ajutorul telecomenzii puteti accesa de la distanta setarile aparatului, fara deplasare.

Cu inaltimea sa de 102 cm si o putere de 45 W, ventilatorul ofera instantaneu un fulx de aer puternic, proaspat si uniform si poate fi amplasat in orice loc al incaperii. Acesta include 3 trepte de viteza, un cronometru de pana la 12 ore si 3 moduri de functionare: normal, briza si noapte. Puteti seta timpul de functionare dorit si ventilatorul se va opri automat.

Cu un design elegant, ventilatorul include functia de balansare  ventiland o zona mare, este dotat cu maner pentru transport si baza rotunda antiaderenta ce ofera stabilitate maxima. Acesta se integreaza cu usurinta in orice tip de decor. 



Detalii produs

Putere: 45 W

Debit aer: 26.14 m³/min

Nivel de zgomot: 56.48 dB(A)

Inaltime: 102 cm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.