Acer Proiector H7850, DLP, 4K 3840 x 2160, 3000 lumeni, 1.000.000:1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Proiector H7850, DLP, 4K 3840 x 2160, 3000 lumeni, 1.000.000:1 de la Acer

Proiector ACER H7850, DLP, 4K 3840 x 2160, 3000 lumeni, 1.000.000:1, lampa 15000 ore ExtremeEco, 2 x HDMI, USB, RJ-45, VGA in/out, aidio in/out, ,stereo 2x 5w, 5.3 Kg, telecomanda, geanta transport, culoare alb.



Mai clar

Filmele sunt spectaculoase atunci cand sunt proiectate pe un ecran cu o diagonala de 300" (762 cm) si un miliard de culori. Scenele de actiune devin absolut captivante cand sunt redate cu o frecventa reala de 24 de cadre pe secunda si beneficiaza de sistemul de control al claritatii AcuMotion. La definitia exceptionala asigurata de sistemul 1080p Full HD disponibil, va veti bucura de detalii bogate, de culori naturale si luminoase si de un contrast exceptional.

Mai simplu

Pozitionati imaginea in locul dorit, fara a muta proiectorul, pe modelele care includ sistem de control al deplasarii lentilelor. Alte functii va permit sa alegeti rezolutia si raportul de aspect, precum si sa selectati dintre mai multe surse datorita conectivitatii simultane. Atunci cand atasati o sursa de semnal video, aceasta este detectata automat de caracteristica Smart Detection.

Mai real

Filmele castiga profunzime si intensitate cu ajutorul solutiilor 3D disponibile, cu efecte vizuale stereoscopice. In plus, aceste efecte vizuale sunt lipsite descintilatii, multumita ratelor de reimprospatare foarte ridicate. Obiectele si personajele vor parea mai reale cu ajutorul corectiei keystone, cu ajutorul careia puteti obtine o imagine perfect dreptunghiulara. Toate modelele sunt dotate cu conectori multipli, inclusiv HDMI , DVI si VGA.1

Mai ecologic

Bucurati-va de filmele preferate in mod repetat, fara defecte de tip „burnout”, multumita becurilor proiectoarelor seriei Home, care in modul Economy dureaza pana la 5000 de ore -- adica peste doua mii de filme. Aveti nevoie de o pauza? Nicio problema din punct de vedere energetic, deoarece tehnologia Acer EcoProjection reduce consumul de energie in standby cu pana la 90%.

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3000
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      1.000.000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      15000
  • Conectori:
    • VGA
      2
    • HDMI
      2
    • USB
      1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.