ASUS Proiector portabil S2 ZenBeam, DLP, HD 1280x720, up to FHD 1920x1080, 500 lumeni

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Proiector portabil S2 ZenBeam, DLP, HD 1280x720, up to FHD 1920x1080, 500 lumeni de la ASUS

Proiector portabil ASUS S2 ZenBeam, DLP, HD 1280x720, up to FHD 1920x1080, 30.000 ore, 500 lumeni, 1000:1, distanta maxima de proiectie 3 m, dimensiune maxima imagine 120", 4:3 /16:9/ 16:10, 3D ready, wireless ready, boxa 2W, baterie 5 V, 6000mAh, HDMI, USB-C, USB type A, 3.5mm Mini-Jack, dimensiuni 120 x 35 x 120mm, greutate 497 g, geanta transport inclusa, cablu HDMI inclus, telecomanda inclusa, culoare negru



Simplu, dar puternic, cu mobilitate ridicata, configurare usoara, interfata intuitiva

Design premiat

 

 

Proiectii luminoase si clare de 120”

 

ZenBeam S2 cu o luminozitate de 500 de lumeni si 720P (1280 x 720) cu o acoperire de spatiu color 100% NTSC, poate oferi o imagine clara si luminoasa. Maximizati emotiile de pe ecranul mare in spatiu minim, cu tehnologia "short throw", care necesita doar 40"(1m) pentru a proiecta imagini uimitoare de 120" (3m).

 

Baterie incorporata de 6000 mAh de lunga durata

 

ZenBeam S2 are o baterie incorporata de 6000 mAh care ofera pana la 3,5 ore de functionare la o singura incarcare, mult timp pentru chiar si cele mai lungi prezentari si filme. Bateria si portul USB-A incorporat cu putere de 5V / 1A permit, de asemenea, ca ZenBeam S2 sa actioneze ca o sursa de alimentare portabila pentru incarcarea unui telefon sau a altui dispozitiv mobil.

 

 

Corectie Keystone 2D si focalizare automata

 

Reglaje trapezoidale verticale orizontale si automate de pana la ± 30 de grade pentru a corecta distorsiunea care poate aparea atunci cand se proiecteaza sub un unghi. Aceasta corectie permite plasarea proiectorului in afara centrului, astfel incat prezentatorii pot sta in fata ecranului fara a bloca imaginea. Senzor de focalizare incorporat care masoara distanta dintre proiector si ecran, ZenBeam S2 poate regla automat focalizarea imaginilor proiectate. Este perfect pentru a fi configurat cu usurinta si rapiditate in diverse medii.

 

 

Conectivitate completa USB-C si HDMI

 

ZenBeam S2 are porturi USB-C si HDMI pentru a oferi compatibilitate maxima cu dispozitivele externe. Portul reversibil USB-C ™ accepta semnal si accepta simultan o iesire de alimentare de 5V / 1,5A printr-un singur cablu. USB-A ofera, de asemenea, o putere de 5V / 1A pentru incarcarea dispozitivelor.

 

 

Proiect intr-o varietate de moduri - proiectie fara fir

 

Proiectia wireless elimina dificultatile si costurile suplimentare legate de rularea cablurilor lungi, permitandu-va sa transmiteti fara efort continut de pe smartphone, tableta sau alte dispozitive mobile pentru divertisment de inalta definitie sau prezentari oriunde.

 

 

Difuzor incorporat cu tehnologia ASUS SonicMaster

 

Difuzor stereo incorporat ZenBeam S2 de 2W cu certificare ASUS SonicMaster, este dezvoltat de echipa ASUS Golden Ear, livrare cu o gama mai larga de frecvente pentru voci mai clare si bass profund si bogat.

SonicMaster este un mix personalizat de hardware superior si software inteligent conceput pentru a va oferi controale audio complete pentru un sunet cu adevarat captivant pentru filme, muzica si jocuri.

 

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      500
    • Rezolutie nativa
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      30000
    • Raport distanta proiectie
      Distanta maxima de proiectie: 3 m
    • Culori afisate
      16.7 milioane
  • Conectori:
    • HDMI
      1
    • Audio
      1 x Audio in (3.5mm Mini Jack)
    • USB
      1 x USB Type-C
      1 x USB Type A

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.