Videoproiector ASUS ZenBeam Latte L1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.417,55 lei
Pret 36 Rate Optimo: 88.62 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90LJ00E5-B00070

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector ASUS ZenBeam Latte L1 de la ASUS

Proiector LED portabil ASUS ZenBeam Latte L1, 300 lumeni, rezolutie 720p, sunet Harman Kardon, boxa Bluetooth de 10W, 3 ore de redare video, proiectie wireless, baterie incorporata, LED 30.000 ore, 1280 x 720 (HD), up to FHD 1920*1080, 400:1, distanta maxima de proiectie 3.2 m, dimensiune maxima imagine 120", HDMI, USB A, wi fi incorporat, greutate 585 g, telecoamnda cu baterii incluse, culoare gri

ZenBeam Latte L1 Portable LED Projector | ASUS on Vimeo

Design inovator care este perfect pentru casa ta

Bucură-te de experiente video si audio captivante în confortul casei tale cu ASUS ZenBeam Latte L1. Fiind dotat cu sunet Harman Kardon, acest proiector portabil unic în formă de cană de cafea este primul din lume care are o estetică bazată pe material textil, care se asortează cu orice decor de acasă. De asemenea, a primit o multime de premii pentru design.

Divertisment pe ecran mare pentru familie

ZenBeam Latte are o luminozitate LED maximă de 300 lumeni si o rezolutie nativă 720p. Cu proiectii cu dimensiuni care variază de la 40 la 120 inchi (1 la 3.2 metri), transformă orice cameră într-o sală de cinema de care se poate bucura întreaga familie.

Conectivitate flexibilă


Wireless
 
ZenBeam Latte suportă mirroring wireless, permitându-ti să faci fără efort streaming de continut de pe smartphone, tabletă sau alt dispozitiv mobil, pentru divertisment de înaltă definitie.

Prin cablu
 
HDMI asigură compatibilitatea cu o largă gamă de surse de intrare, iar USB Type-A oferă, de asemenea, o iesire pentru alimentarea dispozitivelor.

Sunet exceptional

Software-ul exclusiv ASUS AudioWizard oferă modurile pre-setate Movie, Music si Game, pentru a asigura un sunet optimizat pentru diferite scenarii.

Movie mode amplifică vocile si sunetul în general pentru o experientă autentică similară cu cea dintr-un cinematograf.


Music mode amplifică bassul si oferă o gamă audio mai largă pentru diferite genuri muzicale.
 
Game mode oferă un sunet mai captivant în jocuri si comunicatii vocale , pentru a îmbunătăti experientele de gaming.

Vizualizare sigură pentru copii

Compilează si administrează o bibliotecă video personală YouTube folosind functia Video Links*. Acest software pre-instalat blochează redarea automată a clipurilor YouTube care nu figurează în playlist, asigurând un continut potrivit pentru copii.

*Disponibilă doar pe Android

ZenBeam Latte reduce expunerea ta la lumină albastră nocivă. Proiectoarele emit lumină albastră, dar întrucât lumina se reflectă sau este absorbită de diverse suprafete, cantitatea de lumina albastră care ajunge efectiv la ochii tăi este semnificativ redusă.

Bucură-te de divertisment calitativ, în interior si afară

O husă comodă pentru transport îti permite să-l iei după tine oriunde pe ZenBeam Latte, iar bateria încorporată oferă până la 3 ore de divertisment nonstop (în modul Eco). Aceste functii îl fac pe ZenBeam Latte perfect pentru o petrecere cu vizionare în aer liber alături de familie si prieteni.
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      300
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      400:1
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      30.000
    • Raport distanta proiectie
      1.2:1
  • Conectori:
    • HDMI
      1
    • USB
      1 x USB Type A (Power output 5V/1A)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.